Şimdi Ara

windows sistem olay bildirim hizmetine bağlanamadı hatası alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
21.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR RESİM DE GÖRÜLDÜĞÜ BİR HATA ALIYORUM VE BİLGİSAYAR YAVAŞLIYOR windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum resimdeki hatayı alınca windows klasik görünüme geçiyor bu sorunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız iyi olur.

windows sistem olay bildirim hizmetine bağlanamadı hatası alıyorum

• Aynı sorunu yaşayıp çözemeyenler için sorunun çözümünü anlatıyorum:

Başlat'a cmd yazın. çıkan sonuca sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır deyin.

Aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayın:

netsh
    winsock reset
    quit

Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • bu hatayi aldim ve dedikleri yaptim ve pc duzgunce calisti fakat hala internete baglanamiyorum. format tek cozum mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bendede var fakat bu yöntemle çözemedim. Baska bir yolu var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

Aynı sorunu yaşayıp çözemeyenler için sorunun çözümünü anlatıyorum:

netsh
    winsock reset
    quit

Arkadaşım;dediklerini yaptım ve oldu.Teşekkür ederim
  • ya beyler ben yapıyorum sizin dediklerinizi bi de bunun üstüne başka bi forumda görmüştüm onuda denedim restart attım sorun kalktı sonra işte 1 gün geçti yine geldi sorun formatmı lazım yaw bide virüs programım yok
  • alicans35 kullanıcısına yanıt
    benimki win 7 home basic ben yapsam sorun olmaz dimi bide çok mu uzuzn sürer bu işlem ve bunun olma sebebi nedir lütfen cevaplayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modceycey -- 19 Haziran 2014; 15:15:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lütfen cevaplayın
  • Aynı sorun bende de vardı . Ama ben sistem geri yükleme yaparak sorunu çözüyordum.

Eğer bilgisayarında çok ağır oyunlar varsa onları kaldırmanı öneririm. Çünkü bende de ağır oyunlar vardı örneğin ''APB reoladed , DC universe '' gibi onları kaldırdım aynı sorun bidaha çıkmadı .
  • Aynı sorunu ben de bir program kullandıktan sonra yaşadım. Sorunumu ComboFix kullanarak 5 dakikada çözdüm birdaha da aynı sorunu yaşamadım deneyin derim.
  • Aynı illet bana da bulaştı aynen resimdeki gibi windows aero özelliği gitti cmd ile sorunu çözemedim başarıyla sıfırlandı diyor ama yeniden başlatınca bu sefer masaüstüdeki simgeler gidip sadece arkaplan kalıyor bilgisayar takılıyor

bununla birlikte bu sorunla ekran kartı driverları da sıfırlandı sanırım oyunu açınca opengl vs. vs. hataları veriyor driver programı da driverı yükleyemiyor büyük ihtimal virüs bulaştı combofix dener sonucu yazarım
  • Evet combofix düzeltti sorunu aero çalışıyor driverı da güncelleyebildim sorunu büyük ihtimal dealply adında bir adware çıkardı log dosyasında silinenler arasında

• alicans35 teşekkürler. benim pc de işe yaradı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

Aynı sorunu yaşayıp çözemeyenler için sorunun çözümünü anlatıyorum:

netsh
    winsock reset
    quit

Kardeş emin misin? PC DAHA kötü olmasın?
  • Konuyu hortlatalım... aynı sorunu 2 aydır yaşıyordum, combofix ile 5 dakika'da çözüldü... ismini çok duymuştum ama bu kadar işe yaradığını tahmin etmiyordum
  • alicans35 kullanıcısına yanıt
    Selam, ben de cevap vereyim dedim. Winsock'u resetlemeyle ne alakası olabilir ki bu sorunun dedim ama cidden oldu. Teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.