Şimdi Ara

windows smart screen sorunu bi şey rica edecektim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 8.1 kullanıp virüs programı olarak kaspersky internet security 2015 kullanan arkadaşlar biliyorsunuz kaspersky windowsun güvenlik duvarı yönetimini kendisi kontrol ediyo fakat bugün bi sorunla karşılaştım.

windows update de bi türlü güncellemeleri denetleyemedim sürekli hata verdi virüs programı olsun firewall olsun kapadım araştırdım ama olmadı. heralde virüs bulaştı dedim smart screene girdiğimde bu ayar yöneticiniz tarafında kontrol edilmektedir yazısı çıktı. bilgisayarda bir adet bile virüs olamdığına adım gibi eminim aylar önce 8.1 yüklemiştim yine böyle yapmıştı şimdi tekrar yaptı.

en son win 7 ye geri dönecektim bi dışarı çıktım gezdim dolaştım geldim update denetle dedim baktım denetledi şu an bütün güvenlik güncelleştirmelerini kuruyorum. sadete gelecek olursam eğer sizden ricam windows 8.1 ile kaspersky 2015 kullanan arkadaşlar işlem emrkezinden windows smartscreen i kontrol edebilirler mi yönetici kontrolünden kastı kaspersky mı yoksa malware tarzı bi şey mi o yüzden soruyorum.

teşekkürler şimdiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.