Şimdi Ara

Windows Store hayal kırıklığına doğru gidiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • windowsu kim nimetten sayıyor allah aşkına "beklenen ilgi" ne demek?

• microsoft hiç girmeyecektin bu işlere, efendi efendi windowsunu yapıp duracaktın kenarda
  • Steam den başkası yalan dolan.
  • çok biliyorsunuz ya angry birds oynamayan adamlar oyunun derdine düşmüş oyun bilgisayar sürümü paralı buda şirket ile alakalı oyun windows 10 telefon sürümü için ücretsiz sürümlerin hepsi var bilip bilmeden ezbere konuşmayın fanboylugun alemi yok. Alışmışsınız beleş apklara beleş oyunlara o zaman ps4 de online oynamak için para istiyorlar onada bindirin hadi adamlar hem oyuna para verdiriyor hemde online oynayabilmek için plus ücreti alıyor. Şirket oyunu f2p yap dedi de windwos mu yok para alacaz dedi ne acayipsiniz ya bilip bilmeden yazıyorsunuz.

• zaten biliyordum böyle olacağını
  • windows bir türlü dik durmayı başaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

windows bir türlü dik durmayı başaramadı

Dik duran bir parçası yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunyanin en gereksiz appleriyle dolu bir store cok nadir bakiyorum.

Macos daki app store da buyuk programlarda var ise yariyor ondan insani cekiyor. Atiyorum davinci programini internette aramadan direk hesabinla girip alabiliyosun app storedan.

Windowsta ise canli tv izle, yemek tarifi, en guzel araba fotolari falan. Ise yariyan uygulama sayisi az. (Win 8.1 zamani boyleydi simdi artmissa bilemiyorum ama microsoft yine topuguna sikicak bir yol bulmustur eminim...)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Batsin gitsin sacmalik zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoftun her yeni atiliminin bu sekilde sonlanmasinin nedeni onceliklerinin kullanici deneyimi olmamasi. apple belkide microsoftdan bile daha tekelci ve paraci olabilir ama urunlerinin onceligi kullanici tecrubesidir, kullaniciya verilecek premium hissiyatidir. microsoft rekabeti kullaniciya kolaylik saglayip, onu etkileyecek urunlerle saglamak yerine her seferinde belli tekellerini kullarak kullaniciyi ve ureticileri koyun gibi yonlendirme yolunu seciyor. 2binlerdeki gibi sektorede tek buyuk platform sahibi oldugu zamanlarda bu yontem cok guzel isliyordu ama simdi alternatifler var. kimse birilerinin sirket bilancosundaki rakamlari yukseltmek icin yaptigi sacma dayatmalara katlanmiyor.

• Ben 4 ay lumia 720 kullandım mağaza göremedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.