Şimdi Ara

Windows Tablet Fiyatları Piyasası - Satıcıları Kırdırmak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
14
Favori
6.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenomenon

hocam bluestacks uygulamasını denediniz mi bilmiyorum. ama benim 2009'da aldığım laptopa kurdum (intel core2 duo işlemci, 4gb ram) ve performansı çok az, oyun falan oynanmıyor mesela.
    O yüzden tablete belki kurabilirsin ama performans bekleme. Sadece bazı uygulamaları çalıştırmak için uygun olur.

denedim hocam 2 gb ramli bir pc de az bir sıkıntı ile kullandım bazı şeyler illa adroid istiyor onun için kurmuştum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Orijinalden alıntı: act02

şu Toshiba Encore WT8-A-102 herkesin ilgisini çekti hakkaten. fiyat uygun seviyeye gelince :) ama sanki daha iyi noktalara gidiyor gibi fiyatlar? kararsız kaldım 2 aydır takip ediyorum yazı işlerim var klavyeli lazım ancak uygun fiyata birşey yok

Ben bu fiyatları bir daha göreceğini sanmıyorum bu yüzden internet siparişi verdim. Kendime göre kriterlerimi (Y kablo, ses ve HDMI) karşılarsa iade etmeden kullanmayı düşünüyorum. Kullananların bir takım şikayetleri vardı okuduğum kadarıyla ama herkeste yok bu sorunlar, kronik sorunlar olmayabilir (WİFİ)

Dolar kuru ile 2,55 'den hesaplanırsa 159$ ' a denk geliyor ki Çin'den nispeten yeni model işlemci ve 2GB/32GB sipariş verilse 125-150$ gözden çıkarmak gerekiyor. Garantili Türkiye satışlı bu fiyat ile çok cazip geldi bana.

Tabi evde inceleyip öyle karar vereceğim.

birde şu blustacks vb program dener misiniz akıcı çalışıyor mu ?

Kurmuş ve kullanmış olan varmış.

quote:

@slmsoyle
    android kuramadım sanırsam bay trail işlemcilere de kurulamayacak. Mesela ben turkcell dwrgilik için kullanıyordum androidi. Bluestacks isimli bir uygulama var oradan android uygulamalarını kullanıyorum. Program gibi açılıyır. Dual boot a gerek yok. Hatta telim bızukken whatsapp kurdum oradan mesajlaşmıştım arkadaşlarla...

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87423423

• Banggood'da chuwi vi8 super tablet 89$, gümrüğe takılmaz heralde.
    intel z3735f işlemci, 2gb ram, 32gb dahili hafıza, 1200x800 ips, hdmi girişi, 5000 mah batarya
    www.banggood.com/Chuwi-Vi8-Super-Z3735F-Quad-Core-1_83GHz-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-968268.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Cat-RMA-unbeat-vi8&utm_content=winnie&utm_design=27&gclid=CM-XsJH42sQCFSQFwwodv6sAng

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yaklaşık 1 aydır uygun fiyatlı tablet aradım hepsi bir şekilde beğendiremediler kendilerini ensin gittim reeder w100i 'yi denedim hem malzemesi kötü geldi hemde herkes servisine sövüyor gittim bugün 2. el asus t100 aldım (32+500 gb versiyonu) umarım beni üzmez
  • Reeder A8iS (3G) 'nin fiyatı 490 TL lerden 449 'a düşmüştü. Şimdide 399TL ye düşmüş. 3G düşünenler için nerdeyse tek seçenek.

http://www.bimeks.com.tr/urun/146221/reeder-a8is-quad-8--tablet-pc-w8-.aspx

Windows Tablet Fiyatları Piyasası - Satıcıları Kırdırmak

• kronik sorunu yoksa fiyatı çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link3 g siz olanın sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 6 Nisan 2015; 8:55:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

Link g3 siz olanın sanırım

Açıklamalarına başka modelin bilgilerini (A8İQ) koymuşlar. Firma ürün satacak güya, böyle lakayitler. A8İS 'de 3G var.

• Arkadaslar pili fazla giden ekran cozunurlugu guzel uygun yollu bir tablet tavsiyesine ihtiyacim var yardimci olabilirmisiniz?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 5 Nisan 2015; 14:05:07 >
  • Yanlış alarm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 7 Nisan 2015; 10:01:16 >
  • bu ara pek birşey yok galiba bu dolar kuruyla :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

İnternet gezintilerini, flash içerikli siteleri, her türlü media dosylalarının üstesinden gelebilen Intel BayTrail İşlemcili Windows Tabletleri kendim için araştırırken piyasayı da kızıştırmak, forumdaki arkadaşlara da yardımcı olmak adın bu başlığı açtım. Donanımları birbirine çok yakın bu tabletlerde f/p oranı yüksek olan tabletleri deşifre ederek fiyatları düşme eğiliminde olduğundan iyilerini yakalıcaz. Kullananlarında fikirlerini alarak tabletleri almak isteyenlere yol gösterici bir başlık olur umarım. Aşağıda listede bulunan tabletlerden sadece Reeder w7ic modelini HDMI ile TV 'ye bağlayarak halen keyifle kullanıyorum. Model yükseltmeye değer bir sistemi ucuza yüksletme peşindeyim.

Firmalar da gerekli indirim kararlarını bu başlığı takip ederek belirlesinler.

Not: Listedeki herhangi modelin fabrikasyon hatası, kronik arızası olabilir. Liste bu durumlardan bağımsızdır.

Sizde fiyatı düşenlerin bilgisini verirseniz listeyi güncellerim.

kardeş ben reeder w7ic kullanıyorum ekranı yanlış yazmışsın satıcılar 1024*600 yazıyor ama cihazın kendi çözünürlüğü 1280*800 olarak geliyor

• Güle güle kullan. Çok takma sen çözünürlük gibi şeyleri. Koca sayfayı kapladı alıntın çiçek gibi olmuş.
  • Arkadaşlar bu ara bende Windowslu tablet arayışına girdim, ancak istediğim özelliklerde windowslu tablet bulamadım bilgisi olan veya önereceği tablet olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim;

2GB Ram
    64GB Dahili hafıza
    Ekran mutlaka 8" olmalı
    Klavyeli kılıf falan olanlar olursa daha güzel olur...

Bu çerçevede tablet önerinizi bekliyorum, iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrur0253

Arkadaşlar bu ara bende Windowslu tablet arayışına girdim, ancak istediğim özelliklerde windowslu tablet bulamadım bilgisi olan veya önereceği tablet olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim;

2GB Ram
    64GB Dahili hafıza
    Ekran mutlaka 8" olmalı

http://www.kliksa.com/urun/casper-n210-intel-atom-z3735f-notebook/902352078

casper N210 sanirim aradiginiz tum ozelikleri karsiliyor, yalniz klavyesiz agirligi 600 gram. cercevesi biraz kalin sanki. birde tabii casper olmasi buyuk bir eksi ..

• zengier Z kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler, ancak Ekran mutlaka 8 inç olmalı çünkü taşınabilirlik açısından en uygun boyut, 10 inç bana uymaz, casper de 10 inç malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: magrur0253

Arkadaşlar bu ara bende Windowslu tablet arayışına girdim, ancak istediğim özelliklerde windowslu tablet bulamadım bilgisi olan veya önereceği tablet olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim;

2GB Ram
    64GB Dahili hafıza
    Ekran mutlaka 8" olmalı

http://www.kliksa.com/urun/casper-n210-intel-atom-z3735f-notebook/902352078

casper N210 sanirim aradiginiz tum ozelikleri karsiliyor, yalniz klavyesiz agirligi 600 gram. cercevesi biraz kalin sanki. birde tabii casper olmasi buyuk bir eksi ..

Birde araştırdığım kadarıyla bana en uygunu bu tablet:
    Lenovo Miix 2 8inçhttp://shop.lenovo.com/tr/tr/tablets/lenovo/miix-series/miix-2/

uygun fiyata bulamadım :(

• reeder w100 64gb vatanda 599 epey düşmüş.

hometech premium tab10 teknosada 499

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.