Şimdi Ara

Windows Tabletler Ne Kadar Bilgisayar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim evdeki bilgisayarda yaptığım tek iş internette takılmak ve torent ve IDM ile film indirip usb üzerinden tvde izlemek.

Windows tablet alsam ucuzundan 300-500 liralık, torent ve idm kurup sorunsuz kullanabilir miyim bilgisayardaki gibi?

Evde donanım olarak iyi bir dizüstü var ama aşırı büyük ve hantal. Yaş otuzu geçince oyun işi bitti ve iyice ihtiyar moduna girdik, bu laptop bize fazlalık olmaya başladı.

• windows zaten .. dediklerini yaparsın da o kadar ucuza alacağın tabletten ses performansı bekleme .. ekranı da çok kaliteli olmaz ..
  • tennozer T kullanıcısına yanıt
    Ses performansı önemli değil, filmleri tablette izlemem ama tablet torentten veya İDM'den film indirme işlemini yapabilir mi altından kalkabilir mi bunu merak etmiştim.
  • Bende hiç sıkıntı olmuyor o işlerde.Ancak Casper tabletlerin Wifi performansında sorunlar olduğu söyleniyor. Onun haricinde sıkıntın olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparsın tabiki bendemi tablet pahalı çift anten var içinde laptopdan farkı yok oyun dışında

• Toorent vs için tablet almaya gerek yok. Çoğu modemin toreent desteği var. Takın bir harici disk yapın indirmelerinizi. Tablet alsanızda dahili hafıza yetmez öyle indirmelere. Yine harici diske ihtiyaç duyarsınız. En az 200 300 lira tablere verirsiniz harici disk çalışsın diye güç girişi olan usb çoklayıcı lazım. Otg kablosu gerekiyor tabi birde. Yani bu paraları vermek yerine dediğim gibi modemle halledin. Modemde yoksa yeni modem alın kesinlikle daha avantajlı.

• Dediğiniz işleri windows tabletler ile yaparsınız. Fakat tabletler mobilite cihazlardır. Yani yükleme işlerinizde hafıza yetmeyebilir. Hafıza kartlarıyla bir nebze işinizi görürsünüz. Fakat o da ekstra masraf demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 14 Ocak 2016; 0:30:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Toorent vs için tablet almaya gerek yok. Çoğu modemin toreent desteği var. Takın bir harici disk yapın indirmelerinizi. Tablet alsanızda dahili hafıza yetmez öyle indirmelere. Yine harici diske ihtiyaç duyarsınız. En az 200 300 lira tablere verirsiniz harici disk çalışsın diye güç girişi olan usb çoklayıcı lazım. Otg kablosu gerekiyor tabi birde. Yani bu paraları vermek yerine dediğim gibi modemle halledin. Modemde yoksa yeni modem alın kesinlikle daha avantajlı.

faydalı bi yorum bakayım benim modemde toreent varmı .
  • coreldraw yada photoshopta basit işlemler yapılabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.