Şimdi Ara

Windows telefon almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOKIA LUMIA 920 olması lazım büyükçe bi ekranı olan telefon bana sosyal ağlar ve whatsap olsun yetiyor bu yönden mağza beni etkilemez fakat durum nedir bu uygulmaalr stabil mi artık şuanki telefonumu almadan önce araştırıyordum baya sıkıntı vardı almadım peki şuan durum nedir

lg staylus almış kardeşim herkese çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 23 Nisan 2015; 14:33:42 >

• 700 tlye kadar alabilirsin lumia.Ondan sonrasında iyi bir android cihaz bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920 eski model bütçeniz ne kadar ? telefondan beklentileriniz ne ? şarj mı ? fotoğraf kalitesi ? işlem gücü ? vs vs ..
  • Windows 10 bekle derim. Fazla değil, bu yaz çıkacak sanırım. Sonbahar da olabilir.
  • Bende 1020 ve 1320 arasında kaldım arkadaşlar? Ayrıca şunu merak ediyorum. Hangouts var mı her markette ve güncelleme gelicekmi bu modellere?
  • Sosyal ağlarda sıkıntı var ama yinede yeterli alternatif uygulamalarda var. whatsapp ta bende son güncellemeden sonra mesaj iletilmiyor ve bildirimler sonra geliyor ama herkeste aynı değilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Bende 1020 ve 1320 arasında kaldım arkadaşlar? Ayrıca şunu merak ediyorum. Hangouts var mı her markette ve güncelleme gelicekmi bu modellere?

Tabiki 1020 ama büyük ekran istersen 1320 iyidir tüm modellere w10 güncellemesi gelecek son olarak Hangouts un ne olduğunu bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Tablet Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Bende 1020 ve 1320 arasında kaldım arkadaşlar? Ayrıca şunu merak ediyorum. Hangouts var mı her markette ve güncelleme gelicekmi bu modellere?

Tabiki 1020 ama büyük ekran istersen 1320 iyidir tüm modellere w10 güncellemesi gelecek son olarak Hangouts un ne olduğunu bilmiyorum

Hocam 1320 kamerası epey kötü. Elemek zorunda kaldım. Yoksa fiyatı çok uygundu. Sanırım 1020 bakıcam eğer uygun bulursam 2. el alıcam. Olmadı biraz daha bekliycem. hangouts google chat programı ama yokmuş windowsta. Arkadaşlarım arasında çok kullanan var. Fakat ileride gelebilir belki diye düşünüyorum.

• L640 geliyor onu bekleyin derim ama bekleyemem diyorsanız L535 bir takım sorunları olmasına karşın tam aradığınız özelliklerde bir cihaz.

• İkinci el 735 ile 830 öneririm ama daha uygun fiyatlı 1520 de bulabilirsiniz..ikinci el piyasası düşüktür lumia ların...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

920 eski model bütçeniz ne kadar ? telefondan beklentileriniz ne ? şarj mı ? fotoğraf kalitesi ? işlem gücü ? vs vs ..

800 tl civarı sosyal ağlar vs kız kardeşim için bakıyordum ama android iatiyormuş siz bi model yazın ben olmadı kendi cihazımı vericem
  • merhamet62 kullanıcısına yanıt
    Dostum 920 güzel telefondur fakat şekil itibariyle biraz hantaldır.Bunun sebebi kablosuz şarj desteğinden kaynaklanıyor ama sana tavsiyem bir üst modeli olan Lumia 925 alman çünkü daha zarif ve şık,eminim daha çok hoşuna gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Waffen - SS

Dostum 920 güzel telefondur fakat şekil itibariyle biraz hantaldır.Bunun sebebi kablosuz şarj desteğinden kaynaklanıyor ama sana tavsiyem bir üst modeli olan Lumia 925 alman çünkü daha zarif ve şık,eminim daha çok hoşuna gidecek.

değerlendireceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Hocam 1320 kamerası epey kötü. Elemek zorunda kaldım. Yoksa fiyatı çok uygundu. Sanırım 1020 bakıcam eğer uygun bulursam 2. el alıcam. Olmadı biraz daha bekliycem. hangouts google chat programı ama yokmuş windowsta. Arkadaşlarım arasında çok kullanan var. Fakat ileride gelebilir belki diye düşünüyorum.

Hangouts yakın zamanda gelmez. Sadece hangouts değil hiçbir google hizmeti yakın zamanda wp için gelmez. Çünkü çakal gugıl pazar kaybetmemek adına wp için hiçbir çalışma yapmamayı seçmiş durumda.

• uygulama dogru duzgun yok olanlar da islevsiz, tek ise yarar yani hizi ama birsey kullanamadiktan sonra hiz da cok muhim degil, bosa alirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.