Şimdi Ara

windows'u hazir krmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben windows 8 kurdum ama sonra driver'leri ve kullandigim tum programlari teker teker kurmak zorunda kaliyorum.
    bunun kolay bir yolu yokmu ? bilgidayarima hali-hazirda programlar ve driver'ler kurulu olan windows'u kaydedip bir dahaki sefere hazir bir sekilde kuramazmiyim ? mumkunmudur ?

• Tam olarak oyle yapamazsın. PCye format attıktan sonra Driver Magician tarzı bir program kur. Otomatik olarak Driverları bulur ve indirme linklerini driverın kendi sitesinden verir. Programlar içinsehttps://ninite.com/ bu siteyi kullanabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: annonnka

merhaba, ben windows 8 kurdum ama sonra driver'leri ve kullandigim tum programlari teker teker kurmak zorunda kaliyorum.
    bunun kolay bir yolu yokmu ? bilgidayarima hali-hazirda programlar ve driver'ler kurulu olan windows'u kaydedip bir dahaki sefere hazir bir sekilde kuramazmiyim ? mumkunmudur ?

mümkün hocam.http://7.enpedi.com/2010/05/windows-7-sitem-yansmas-yedegi-imaj.html
  • tesekkur
  • Bu işin duyani acronis true image programıdır

Bunu yukle, image al ve harici diske kaydet
    istediğin zaman ilk gün kurduğun haline cevirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Bu işin duyani acronis true image programıdır

Bunu yukle, image al ve harici diske kaydet
    istediğin zaman ilk gün kurduğun haline cevirebilirsin.

Peki bu imajın boyutu, senin imaj aldığın anda C diskinin dolu olan kısmı kadar mı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, imaj alırken sıkıştırarak yapıyor boyutu küçülüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.