Şimdi Ara

Windows update den sonra laptop ısınmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

X550VX asus Laptopum windows updatelerini yaptıgımdan beri çok ısınıyor galiba creators updatei yapıyor daha hayatımda bu kadar saçma update görmedim bir yıgın gereksiz herşeyi yüklüyor. Fps düşüşleri de yaşadım update den beri . Ne yapmalıyım ? Nasıl kaldırabilirim update i? Veya driver çakışması mı oluyor acaba? Kafayı yiyeceğim yağ gibi akan laptop oyunlarda maks 90 derece gördüğüm laptopum format ve updateleri yaptıktan sonra artık oyunlarda 98 dereceyi görüyor ve korkmays başladım daha oyun açmaz oldum korkudan daha . 1 senelik laptop termal macunun eskidiğini veya fanın tozlandıgını zannetmiyorum. Kaldı ki fan okadar saçma yerdeki komple bütün laptpu sökmem lazım. Bu sefer de garanti gidecek. Nolur bi yardım edin arkadaşlar

Isınmaya örnek verecek olursam misal cs go da 98 dereceyi gördüm daha da girmedim oyuna. Ayrıca oyuna girince (fotmattan önce olmuyordu) mouse imlecinin yanında sürekli yuvarlak dönüyor sanki birşey yükleniyor gibi. Oyun menüsünde paso imlecin yanında yuvarlak dönüyor sanki bu creators updateiyle gelen game dvr eklentisinin dandikliği gibi geldi ,game dvr i kapadım ama sonuç aynı
    :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 3 Kasım 2017; 17:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkaplanda çalışan fazladan program var mı? Cihazın büyük ihtimal hdd ve işlemcisini yoran bişey var oyun açınca da sıkışıyordur hepten.görev yöneticisinden kontrol et derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.