Şimdi Ara

Windows Update güncellemeleri usb'ye indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb üstadlar. Elimde hem win 7 var hem 8.1 var. Adliyedeki bilgisayardan(win7 pro yüklü)update dosyalarını indireceğim. Normalde çeşitli programlarla update dosyaları indirilebiliyor.
    Asıl sorum şu, win 7 üzerinden win 8.1 in update dosyalarını nasıl indiririm? Acil cevap.
    Yarın indirmem lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 32 bit windows 8.1 güncellemeleri >>>http://www.microsoft.com/tr-TR/download/details.aspx?id=42327

64 bit windows 8.1 güncellemeleri >>>http://www.microsoft.com/tr-TR/download/details.aspx?id=42335 İNDİR butonunu tıklayıp gelen ekrnadaki tüm dosyalarının yanındaki tik' i seçin.. daha sonra NEXT i seçin

şu sırada yüklenmelidir: clearcompressionflag.exe, KB2919355, KB2932046, KB2959977, KB2937592, KB2938439 ve KB2934018.

KB2919442, Windows 8.1 Update için bir önkoşuldur ve KB2919355 yüklenmeye çalışılmadan önce yüklenmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 5 Mart 2015; 16:10:28 >

• C0MPUTER kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, aradığım bu değildi. Bugün çözdüm sorunu.
    Windows Updates Downloader programını indirdim. Ardından programın sitesinden Win 8.1 güncelleştirme listesini indirip programa yükledim.
    Bu sayede Win 7 çalıştıran bilgisayardan Win 8.1 güncelleştirme dosyalarını indirebildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki onu win8e nasıl yüklüyorsun
  • İnen dosyalara çift tıklayınca yükleniyor.

• Hangisinden başlanmalı?
  • Herhangi birinden başlayabilirsiniz. Bazı guncelleştirmelerin yuklenebilmesi için başka bir guncellemenin yüklü olması gerekebilir. Bu durumlarda zaten uyarır.
    Onun haricinde istediğinizden başlayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Herhangi birinden başlayabilirsiniz. Bazı guncelleştirmelerin yuklenebilmesi için başka bir guncellemenin yüklü olması gerekebilir. Bu durumlarda zaten uyarır.
    Onun haricinde istediğinizden başlayabilirsiniz.

Peki teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.