Nadir kullanılan kenarda köşede bi notebook um vardı otomatik güncelleştirmeler kapalı yanlışlıkla açmışım geçenlerde. Güncellemeyi de indirdi her yüklemeye çalıştığında kapadım, işlemi sürekli yarıda kestim. Geçen de yine boot olurken yüklemeye çalıştı tekrar kapayıp açtım mavi ekran verdi bu sefer. Güvenli moda girmeyi denedim olmuyor, başlangıç onarmayı açıyorum sorun bulamıyor veya yarıda kesilip tekrardan boot oluyor. Recovery'e geçiyorum backup alıp windowsu tekrar yükle diyorum ama bu sefer de backup için boş CD lazım diyor elimde de yok maalesef bende haliyle verilerimi kaybetmemem gerektiği için yapamıyorum restoreyi. Ne yapabilirim ? Güvenli moda girmeye çalışıyorum dosyalar yükleniyor diyip restart atıyor. Windows bellek tanılamayı açıyorum hata bulamıyor reboot atıyor. Bir tek recovery den backup alıp windowsu tekrar yüklemek kalıyor geriye ama onun için de boş CD lazım şuan yapamıyorum onu da. Önerilerinizi bekliyorum, verilerimi kaybetmemem lazım.
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme