Şimdi Ara

Windows Update Sorunu (Yeniden Başlatıp Duruyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma 2 gündür şu pencere geliyor;

Windows Update Sorunu (Yeniden Başlatıp Duruyor)

benim hiç rastlamadığım birşey değil. ertele diyorum yada yeniden başlatıyorum(windows 7).ama tekrar açıldığında yeniden karşılaşıyorum.
    ayrıca 4 saat ertele diyince birkaç dakka sonra yeniden çıkıyor ve 15dk süre verip zorla kapattırıyor.
    ne yaptıysam olmadı lütfen yardım edin film izleyemiyorum hiçbirşey yapamıyorum simdiden çok saolun

• utkanslm1 kullanıcısına yanıt
    mrb hocam hizmetlerden win update kapatin c/windows/software distribution icini silin hizmeti yeniden baslatin oyle deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmrtcan

mrb hocam hizmetlerden win update kapatin c/windows/software distribution icini silin hizmeti yeniden baslatin oyle deneyin

dediğiniz yoldakileri sildim hepsini silmedi ama sildi birazını. win updateyi buldum erişim engellendi dedi ama işlemlerden windows update'yi kapatıp yaptım 10-15 saniye sonra yine açıldı ve 15 dakikadan devam ediyor ne yapabilirim hiçbirşey yapamıyorum.
    Updateden sonra başarısız oluyor ve hiç durmuyor update acil yardım!!
    Öğrendiğim kadarıyla windows 10'un güncellemesi ama bi türlü yüklemiyor

[simage][/simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1475122/7ed74c90-339b-4726-8577-e9c4be6aae6d.jpg

[ Windows Update Sorunu (Yeniden Başlatıp Duruyor)
    sm=s20.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanslm1 -- 18 Mayıs 2016; 16:46:08 >

hocam arama windows baslattaki arama satirindaki hizmetler yazip aratin yada gorev yoneticisi performans kaynak izleyici hizmetler bolumunden windows updateyi durdurmalisiniz ve varsa background intelling... durdurmalisiniz eger durmuyorsa saglam bir virus programiyla tarayin bittefender kaspersky ve combofix ile sonra o dosyanin icini silin orda hepsini siler ozellikle data store, download ve self update bunlari silmelisiniz sonra fix it kurun hata duzltmesi yapsin uzun surebilir

• canmrtcan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler mertcan çözdüm ssanırım ama farklı bir metodla
    Görev Yöneticisi\Hizmetler\Hizmetler\burda windows updateyi buldum\Özellikler\Başlangıç türü devre dışı dedim. Artık kapanmıyor bilgisayar çok saol.
    rica ederim söylediğim oydu zaten ama ilerde yine önüne çıkabilir ilk yorumdakileri yap bence yine sen bilirsin o dosyanın içini temizle win updateyi tamamen kapat birde o güncelleştirme dosyasını güncelleştirmelerden bul sag tık gizle tamamen kurtul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 19 Mayıs 2016; 11:12:05 >
  • tamamdır zaten bir daha karşılaşırsam dediklerini uygularım
    şimdilik çözülmüş gibi ilgilendiğin için saol yeniden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanslm1 -- 19 Mayıs 2016; 11:12:58 >
  • Hocam arama windows başlattaki arama satırındaki hizmetler yazıp aratın yada görev yöneticisi performans kaynak izleyici hizmetler bölümünden windows updateyi durdurmalısınız ve varsa background intelling... durdurmalısınız eğer durmuyorsa sağlam bir virüs programıyla tarayın bittefender kaspersky ve combofix ile sonra o dosyanın içini silin orada hepsini siler özellikle data store, download ve self update bunları silmelisiniz sonra fix it kurun hata düzeltmesi yapsın.Bu hata düzeltme uzun sürebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.