Şimdi Ara

Windows ve linux

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarımda windows 8.1 kurulu iken usb den linux mint kurdum. Şu nada başlangıçta hangisinin açılacağını soruyor ve ikiside düzgün çalışıyor ama ben linux u kaldırmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? aslında windows 8.1 onarma ile onarma yapıp disk birleştirme yapmamı söylediler ama ne onarma ne de yeniden windows 8.1 i kurma işe yaramıyor çünkü windows un kurulu olduğu disk kilitli hatası alıyorum... bilgisayar asus n550 , linux u nereye kurduğumdan emin değililim c d ve yeni açtığım f diskleri var ama f nin tamamı boş d ye de kurmamışım nereye kurduğumu anlayamadım :D

• yardım edebilecek birisi yok mu?
  • EasyBCD programı ile açılış kaydını silebilirsin. Programı kullanmasını bilmiyorsan, netten kaynak bulabilirsin.
  • baktım da işletim sistemini silmek için pek kaynak bulamadım siz yardımcı olabilirmisiniz biliyorsanız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqr61

baktım da işletim sistemini silmek için pek kaynak bulamadım siz yardımcı olabilirmisiniz biliyorsanız :)

Linux mint kurulum usbsini yine takın kurulacak yeri seçerken linuxun kurulu olduğu yeri gösteriyor sanırım orayı biçimlendirin kurulumdan çıkın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.