tarayıcı tabanlı darkorbit oyunu oynuyorum bu sistemdede sorunsuz şekilde açıldı ama tarıyıcılar desteği kestiği için flash sürümüde eski bu arada elle flash player ve opera browser kurmak isterseniz tepki bile vermeyeçektir :D
video kısmına gelirsem mp4 h264 kodekleri yok mp3 açıyor ama :) nedense birçok uygulamada hata veriyor yada tepki vermiyor oyun kısmına gelmeyelim abi zaten dx10 ile oyun kalmadı ama league of legends sorunsuz çalışıyor disk birleştirmeyi açmayın ben actım 2 saattir ssd yi birleştiriyor ssd ye üzülüydrum işkence cekti ama aero teması ve tasarımı cidden çok hoş ve en beğendiğim windows tasarımı :) şu güzelliğe bakarmısınız :)
sonuç olarak puan verelim taban puan 5 üzerinden hesaplama yapayım performans 3 hız 5 stabilite 1 güvenlik 1 tasarım +6546542
deneme amaçlı test edilmiş olup sistem güvenliksizdir siz kurmayın 1 saate kalmaz bende windows 10 a tekrar geri dönüş yapıcam amacım unutulan bir işletim sistemini denemekti herkese iyi forumlar diliyorum
En sevdigim windows surumuydu. Zamanina gore cok ileri bir sistemdi.
Want to
kullanıcısına yanıt
bilgisayarım vista ile aynı yaşta ama bugüne nasipmiş vista kurmak dediğiniz zamanına göre ileri bir sistemdi ama bir xp furyası dünyayı kasıp kavuruyordu o zamanlar
Hocam Hazır guncl iso varmı kurayım bende :)
mrtuzn
kullanıcısına yanıt
internete yazınca ilk sayfalarda hemen cıkıyor :) Türk sayfalarında bolca var :)
brkycgmB
kullanıcısına yanıt
hocam vistayı 64 bit indirdim ama latobuma yükleyemiyorum. ssd diskimi görmüyor, yukleme pencersınde sürücü yok gibi ikazlar veriyor bunu nasıl aşarım. HP PAVİLLİON 15 AB215NT
fujitsu siemens laptopumda uçak gibi çalışan işletim sistemidir. başka hiçbir yerde kullanamadım ama o laptopta gercekten çok iyiydi.. Allah rahmet eylesin.
fujitsu siemens laptopumda uçak gibi çalışan işletim sistemidir. başka hiçbir yerde kullanamadım ama o laptopta gercekten çok iyiydi.. Allah rahmet eylesin.
eksisozluk.com
vistanın görselliği hala en iyisi bence. daha iyisi yok hala
su gorselligi revize edip, resmi tema olarak w10 ve w8.1 icin yayinlasa, indirme rekoru kirar.