Şimdi Ara

windows xp açılışta imleç yanıp sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımın daha önce güç kaynagı bozulmustu ve onu değiştirdikten sonra bilgisayarımı actıgımda artık sürekli olarak xp acılıs ekranı gelmeden bir imleç yanıp sönüyor ve o ekranda takılıp kalıyor. Bilgisayarın güç kablosunu söküp power tusuna 15-20 sn.(statik elektrik bosaltma işlemi) kadar bekledikten sonra tekrar güce baglayıp bilgisayarı acıyorum ve sorunsuz bir şekilde xp acılıyor. Tam olarak problemi çözemedim. Ekran kartını ramleri test ettim her şekilde aynı sorun oluşuyor. Sizce nası bir problem olusmus olabilir?Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

• nasıl bir imleç bu?

• tam olarak bu şekilde
  • up???
  • ***Mrb Harddiskinin boot bölümünde sorun olabilir bi bad taraması yapmanı tavsiye ederim***
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

***Mrb Harddiskinin boot bölümünde sorun olabilir bi bad taraması yapmanı tavsiye ederim***

+1 harddisk sorunu bencede
  • yaptım arkadaslar herhangi bir sorun cıkmadı hdd'de. problem halen sürüyor. anlamadıgım nokta bilgisayarı elektrikten cıkarıp statik elektrigi bosalttıgımda işletim sisteminin acılması. problemi bulamadım maalesef halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkN_1905 -- 16 Ekim 2012; 19:51:14 >
  • bilgisayar üzerinde sadece anakart ve ramleri bıraktım.Tabii ramlerin birini cıkarıp digerini takıp da test ettim ayrıcaç.baska bir hdd takıp test ettim. hala imleçte takılıp kalabiliyor zaman zaman. Çözüm öneren var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkN_1905 -- 18 Ekim 2012; 17:48:34 >
  • aynı sorun bende de var sorunu çözebildin mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.