Şimdi Ara

WİNDOWS XP de kullanıcı dosyasına giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp ye Elede olmayan sebenlerden format attım fakat c: nin tamamına değil sadece C:\windows a attım ki belgelerimdeki dosyaları kayıp etmeyim diye. xp yi kurdum." C:\Documents and Settings\" belgelerime ulaşmayı düşünüyordum fakat başka kullanıcının mıs gibi "erişim engellendi " yazıyor bunu kırabilir miyim yardım edin pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix06 -- 25 Ocak 2009; 15:45:25 >

• Dosyanın sahipliliğini üzerine alman gerek. şunları dene bakayım

Bir dosyanın sahipliğini almak için, şu adımları izleyin: 1. Sahipliğini almak istediğiniz dosyayı sağ tıklatın ve Özellikler'i tıklatın.
    2. Güvenlik sekmesini tıklatın ve Güvenlik iletisinde (görüntülenirse) Tamam'ı tıklatın.
    3. Gelişmiş'i ve sonra da Sahibi sekmesini tıklatın.
    4. Ad listesinde, Administrator'ı veya Administrators grubunu ve sonra da Tamam'ı tıklatın.

Dosya sahipliği, artık yöneticiye veya Administrators grubuna aittir. Bu klasör altındaki dosya ve klasörlerin izinlerini değiştirmek için, adım 5'e gidin.
    5. Ekle'yi tıklatın.
    6. Seçilecek nesne adlarını girin (örnekler) listesinde, dosyaya erişim izni vermek istediğiniz kullanıcı veya grup adını yazın. Örneğin, Administrator yazın.
    7. Tamam'ı tıklatın.
    8. Grup veya kullanıcı adları listesinde, istediğiniz hesabı tıklatın ve bu kullanıcıya atamak istediğiniz izinlerin onay kutularını işaretleyin.
    9. İzinleri atamayı tamamladığınızda, Tamam'ı tıklatın.

• çok teşekkür ederim sabahtan beri uğraşıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.