Şimdi Ara

:: windows xp eksik yükleniyor ::yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı sorun geçenlerde benim başıma geldi. Xp kurulum yaparken hep aynı yerde dosya hatası veriyordu. Her denemede aynı dosya hatası veriyordu. 3-4 cd değiştirdim düzelmedi. Anakart dışında tüm parçaları değiştirdim yine düzelmedi. Anakart Abit SG72 idi. Sonunda bios update yapınca cillop gibi oldu.. Aynı cd ile dosya hatası vermeden rahatça kurdu. Böyle ufak şeylerden olabiliyor. Daha önce de buna benzer bir sorunu ide kablosunu değiştirerek çözüme ulaştırmıştım..
  • Sorun çözüldümü arkadaş? Neymiş sıkıntı? Topiğe katkısı bulunanlar belki merak etmiştir?
  • maalesef sorun hala çözülmedi

quote:

kosemeen
    Teğmen

4 Ağustos 2007; 2:18:54

--------------------------------------------------------------------------------

iyi geceler

xp yükleme bittikten sonra başlat -> çalıştır -> cmd

sonra dos ekrandan sfc.exe /scannow
    enter

daha sonra bu adımda cd yi takmanı isteyecektir. burada eksik olan tüm dosyaları bulup tekrar kopyalar.
    formattan kurtaran iyi bir yöntemdir.

kolay gelsin.

explorer açılmıyor
    araç çubuğu olarak hızlı başlatı koyamıyoruz

değişen parçalar

power suply
    ram
    hdd
    optik okuyucu

değişmeyen tek parçalar

anakart
    cpu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi number_oen -- 5 Ağustos 2007; 18:31:44 >

• cpu ile alakası yok anakartın biosu uptade yapın bir disketle atın yeni biosu
    sorun yüzde 70 cd den ama
  • bios güncellemesi sorunu çözecektir.İlk önce başka bir lga işlemciyle deneyin bir sorun yaşamadan kuracağınızı tahmin ediyorum.Daha sonra bios update ve kendi işlemcinizi kullanabilirsiniz
  • Muhtemel cd den kaynaklanıyor.

Ya da Anakartın üzerinde ki bios pilini çıkartıp çalıştırnız ve tekrar kapatıp pili takınız birde böyle deneyiniz.

Ama yeni cd den.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.