Bu tool sayesinde kaçak olan windows keyinizi yasal olan key ile değiştirebilirsiniz. Tabi bu sadece windows lisansı almaya karar veren ve windows una formak atmak istemeyenler için geçerli. bir de bir çok windows lisansı alıp aynı konfigürasyonlu bilgisayarlara teker teker kurmak ve hiçbirinde lisans sorunu istemeyen kişiler için. Umarım işinize yarar. Ben çok aradım ve zor bulduğum için paylaşmak istedim, bu sitede de arattığımda bulamamıştım.
günaydın 20 şubat geçti kardeş geç kaldın
20 şubatla ilgisi yok ki ben dün kurdum oldu.şu anda kullanıyorum.Microsoft kontrollerinden lisanslı olarak geçiyor ama bu bir problem çıkartır mı ilerde bilemiyorum.Bilen varsa anlatsın lütfen İlerde problem olur mu(kanuni olarak)
kanuni olarak neyi yasal olarak kulanıyoruz ki bilgisayer ortamında hiç mi değişik program yok bilgisayarda sonuçta onlar da korsan eğer oluyorsa bak keyfine ne diyeyim herkes senin gibi yapıyo
Evet haklısın karizma kardeş.Ben sanırım bu gibi konularda biraz korkağım.Onun için bu şekilde soruyorum.
sana sadece şunu söyleyebilirim eğer evde kulanıyorsan mesele olmaz ama şirkete ya da dükanda kulanıyorsan tabiki biraz daha farklı düşünmek lazım evde kulanıyorsan eğer hiç düşünme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme