Şimdi Ara

windows xp kur yardım.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar windows xp işletim sistemim var , bu gün format attım fakat bir türlü kuramadım ; şöyle bir hata veriyor; Önemli Hata - Windows Xp döngüsel atıklık hatası diye ve kura devam etmiyor bunu sebebi ne olabilir .?

• harddiskte yedeklenmiş verilerin yoksa tekrar oluştur
  • Naıl oluşturucam dostum bi yardımcı olurmusun .? lütfen
  • ya zaten türkçe arabirim orada yeni birim oluştur diyo zaten.diski tek parça yapp sonra 2 ye falan böl
  • he o dediğini yaptım fakat problem yine aynı ....

Hata tam olarak şu şekilde ;

Windows xp kura devam edemiyor, Döngüsel atıklık hatası oluştu

eğer Cd ile kuruyorsanız cd ninizde problem olabilir .....
  • bu hata bendde oldu
    ama ben bu şekilde hallettim.cd rom dersen bilemem istersen donanımı bi parçala tak.bazen işe yarıyo.gerçi daha uzman arkadaşlar var burda ama
  • sağol arkadaşım bilgilerin için... Bir kaç arkadaşım daha konuya göz atsın , belki tam olarak problemin neden kaynaklandığını bilen vardır ; olmazsa senin dediğini de denerim :) Taktik taktikdir ....
  • bu cd den daha önce kurdun mu hiç?
    bir de başka cd den dene derim.
    belki işe yarar.
  • arkdasım bazen oluyor ole bazı xp cd lerı dosya hatası fılan werıyor.ama bazende aynı hatayı cd-rom yuzunden werıyor.xp cd sını baska bı bılgısayarda kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passat1905 -- 28 Nisan 2006; 20:39:06 >
  • Cd yi değiştir eğer olmazsa cd romunu değiştir oda olmazsa son olarak ramleri değiştirmeyi dene.
  • ok. arkadaşlar dedikleriniz yapacam bakalım sonuç ne olacak ..

Evet bu cd den kurdum daha öncede yine aynı hatayı vermişti ama nasıl oldu ise kurmuştum bu sefer kuramıyorum...
  • Arkadaşlar problem Cd de imiş , herkese yardımları için çok teşekkür ederim... Aşağı öyle yaztım arkadaşlar başka birinin başına gelirse googleyi kullanarak bu bölüme ulaşabilsinler , çünkü ben ulaşamadım :)

Not : Windows xp ' yi kurarken eğer "Döngüsel Hata" windows kurulamadı diye bir mesaj ile karşılaşırsanız Başka bir xp Cd si ile kurarak problemi çözebilirsiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihsan1987

Cd yi değiştir eğer olmazsa cd romunu değiştir oda olmazsa son olarak ramleri değiştirmeyi dene.

hmmm hocam remler olsa mawı hata sayfası olusur arkadas zaten cozmus bununda tek cewabı yazdıı gıbı cd den
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.