Şimdi Ara

>>>>>Windows XP Temaları<<<<< (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
2
Favori
1.709.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scorpionhw

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

bende vista temasını kullanıyordum ama içinde trojan vardı format attıktan sonra en yeni vista teması olan Longhorn Transformation Pack'i yükledim vista temasında bir tane tema olmasına karşılık bu yeni temada yaklaşık 20 yeni arayüz bulabilirsiniz ve longhorn sidebar eklenmiş durumda
    hemen bir ss atalım

arkadaşlar önemli bir husus benim kullandığım bu iki programda sistem dosyalarını değiştiriyor hiç bir güvenceniz yok antivirüs bile bu yeni dosyaları sistem dosyası olarak tanıdığı için bunlar üzeinde bir virüs ibaresi belirtemez ancak programı yüklemeden virüs varsa bulunabilir

>>>>>Windows XP Temaları<<<<<

peki bu tema bilg ingilizce yapıyormu.???????

bütün bu arayüz programları biraz ingilizce yapıyor sadece açılış ekranı vb.
    ayrıca ben o resimde gösterdiğin temayı kaldırdım technics'in verdiği temaların yanında sıfır kalır
    onlarda da aynı özellilkler var ve saydamlık fln yapılabiliyo
    Technicsîn temalarını dene özellikle ilk linkteki temayı o çok güzel

• kardeş bu temaların bazılarını indiremiyorum ne yarmam gerekıyor soylermısın hıı
  • Mesela hangisini?
  • Arkadaşlar bu temanın wallpaperını nerden bulabilirim bide bu tarz güzel temaların wallpaperlarını bulmak istiyorum yardım edermisiniz?

• quote:

Orjinalinden alıntı: :::banner:::
    Vista Explorer

http://www.funwithvista.com/explorer.zip

arkadaşlar bunu indirdim ama hem Internet Explorer'da hem de Vista Explorer'da şöyle bi sorunum var: şimdi oradaki resimde en üstte başlık çubuğunda "Microsoft Windows Vista" yazıo bi de altında "file" gibi menüler filan var... orda normal gözüküo ama bn yükledim başlık çubuğu ve menüler çıkmadı

bi tek "ileri""geri" bi te Search var o kadar... nasl düzeltilio???

• quote:

Orjinalden alıntı: only_rock_metal

quote:

Orjinalinden alıntı: :::banner:::
    Vista Explorer

http://www.funwithvista.com/explorer.zip

arkadaşlar bunu indirdim ama hem Internet Explorer'da hem de Vista Explorer'da şöyle bi sorunum var: şimdi oradaki resimde en üstte başlık çubuğunda "Microsoft Windows Vista" yazıo bi de altında "file" gibi menüler filan var... orda normal gözüküo ama bn yükledim başlık çubuğu ve menüler çıkmadı

bi tek "ileri""geri" bi te Search var o kadar... nasl düzeltilio???

O temayı Technics arkadaşımız vermişti.

Az sonra gelir yardımcı olur

• Süper Olmuş Üstad Saolasın Şuan Birini Denicem bakalım Nasıl Olcak
  • Arkadaşlar 2 tane güzel site ekledim, ilk mesajıma. Onlara da göz atın.
  • saol dostumm güzel temalar eğer bende bulursam koyucam...
  • beyler pc ye restart yaptım toolbar gitti aynen bu şekil oldu..nasıl geri getirecez toolbarı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_SerkaN -- 26 Ocak 2006 17:52:10 >
  • yok mu bi çare şu toolbarı geri getirmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_SerkaN

yok mu bi çare şu toolbarı geri getirmek için

Benim arkadaşın da gitti, sonra kendi kendine geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: uA_SerkaN

yok mu bi çare şu toolbarı geri getirmek için

Benim arkadaşın da gitti, sonra kendi kendine geldi

güsel cevap sağol ya rahatladım valla silip yeniden yüklemekten başka çare yok herhalde
    ..!

ya ben bunu ekle kaldırdan kaldırdım özellikler/görünüm yaptıktan sonra gene vista seçeneği çıkıyoo bunu pc den komple nasıl kaldırırız ( :::Banner:::)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_SerkaN -- 26 Ocak 2006 20:09:05 >

• royale teması için direkt link.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergin

royale teması için direkt link.

Benim verdiğim de direkt bağlantıydı.
  • guzel topic saol.
  • bu vısta ınspırat ı pc den komple nasıl kaldırırım..!!ekle kaldır dan kaldırdım ama hala gitmemiş pc den komple kaldırmanın yolunu bir gösterse iyi olur..! yeniden kurcam ınspıratı komple kaldırmadan kurmim sakatlık çıkmasın...!!çözüm???
  • abicim ben bu vista temasını yukledım pc yi fena sekilde kastı fakat ben bu programı nası kaldırcağımı bilmiyom yardımlaRNIZI BEKLİYOM
  • Hangi Vista Teması? Vista Inspirat mı? Program Ekle Kaldır'dan silebilirsin.
  • vista transformationu indiriyorum.Sağol bu forumu imzana koyduğun için yoksa göremezdim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.