Şimdi Ara

windows xp uptade sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde orjinal windows xp sp 2 var bilgisayara yeni format attım ama uptade de sorun yaşıyorumhttp://windowsupdate.microsoft.com/ sitesine giremiyorum sanki banlanmış beni microsoft ve bilgisayar kendini güncellemiyor bundan oncede böle bir sorun yaşamıştım ama çözmüştüm cok karışıktı unuttum şimdi yardım larınızı bekliyorum

• Bilgisayarın eğer orjinal değilse ondan yapar izin vermez yani..Nette microsoft genuine tools diye yaz ufak bir program çıkar o programı açtıktan sonra en üstte yeşil genuine yazmıyorsa kara listedesin demektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Bilgisayarın eğer orjinal değilse ondan yapar izin vermez yani..Nette microsoft genuine tools diye yaz ufak bir program çıkar o programı açtıktan sonra en üstte yeşil genuine yazmıyorsa kara listedesin demektir..

bu sadace ilaçlı xp lerde olmuyo lisanslı olan sistemlerdede oluyo ne otomatik güncellemerden güncelleme alabiliyorsun nede arkadaşın yazdıgı windowsupdate sistesine girebiliyorsun ..

sorunun çözümü var ama uzun biraz ... eger hala format atmadıysan yardımcı oluruz...
  • format attim bu kez de etkinleştirme de sorun yaşiyorum ama bunu microsoftu arayarak hallettim ve günceleştirme problemimde ortada kalktı ilginiz için teşekkürler
  • Pardon yanlış anlamışım.Lisansı varmış..
  • Yeni konu açmak istemedim. Bendede aynı sorun mevcut. Windows XP yüklü masaüstü bilgisayarımda ve son format atmamdan sonra güncelleştirmeleri alamaz oldum otomatik olarak. İşin garibi manuel olarak da alamıyorum microsoftun sitesinden. Windowsum orjinal bu arada, o konuda bir sorunum yok. Şu ana kadar da böyle bir sorun yaşamamıştım. XP' nin etkinleştirilmesiyle ilgili bir sorun da yok. Her zaman ne yapıyorsam o şekilde yaptım. İnternette biraz araştırma yaptım tabi ama çoğu konuda bir yere kadar gelip tıkanmış bu konuda. O yüzden bu durum nasıl çözülür, yöntemi nedir, yardımınızı bekliyorum.
  • yok mu bu konudan anlayan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.