Şimdi Ara

windows11 de ml1610 yazıcıyı yazdıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 10 da normal yazıyordu ama windows 11 de yazdırma penceresi geliyor yazdır diyorum tık yok. İlginç olan word belgesinde de aynı şeyi yapıyor ama bir farkla word belgesinde hızlı yazdıra tıklayınca normal yazıyor. Veya windows harici bir programı admin olarak açarsam yazdırıyor direk açarsam yazdırmıyor. Örnek, irfanview diye bir program var direk tıklayınca açılıyor ama yazdır dediğimde yazdırmıyor ama sağtık admin olarak açarsam direk yazdırıyor. Yazıcının tek üniversal sürücü diye bir şey var onu yüklüyorum, uyum modunda, admin olarak herşeyi denedim olmadı. Kaç gündür uğraşıyorum yapamadım umudum burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinxx -- 7 Mart 2023; 22:51:22 >

• Başlatabservices.msc yaz çıkan ekranda yazdırma biriktiricisi servisini bul onu yeniden başlat, yazdırmayı tekrar dene.

Olmazsa yazıcı ayarlarından sürücü ekleme kısmına gel marka olarak microsoft, model olarak microsoft pcl6 seçip dene
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ama yüklenmiyor bile hata veriyor, kırk takla attırdım windowsa ama olmadı. İnternette de buna benzer saçma sapan hata yok. Galiba formatın zamanı geldi. Başka şeylerde de saçmalıyor. Beynim yandı, Microsofttan indiriyorum artık uğraşamam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.