Şimdi Ara

windows7 airties 4310 a bağlanmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum, universal tekrarlayıcı modunu kullanabilirsin. Anlatımı linkte var. Eğer universal tekrarlayıcı modu yoksa yazılım güncellemesi yapmalısın.

http://www.airties.com/_supportdocs///__20130614084040.pdf
  • kardeş onu bende biliyorum AMA AİRTİES'İN ARAYÜZÜNÜ AÇABİLSEM HEPSİNİ YAPACAĞIM AMA ARAYÜZÜNÜ AÇAMIYORUM ve maalesef modemimdede a.p nin mac adresini ekleyebileceğim bir menü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazilika

kardeş onu bende biliyorum AMA AİRTİES'İN ARAYÜZÜNÜ AÇABİLSEM HEPSİNİ YAPACAĞIM AMA ARAYÜZÜNÜ AÇAMIYORUM ve maalesef modemimdede a.p nin mac adresini ekleyebileceğim bir menü yok

pc ye kablo ile bağlayıp manuel ip vereceksiniz zor bişey değil
  • arkadaşım onu defalarca denedim açmıyor
  • ne yaptım ne ettim ise bu lanet şeyin arayüzüne giremedim hızlı kurulum cd si ile laptop a tanıttım fakat modem wps bağlantısı kurmuyor arayüzünede hiçbir şekilde giremedim işime yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazilika

ne yaptım ne ettim ise bu lanet şeyin arayüzüne giremedim hızlı kurulum cd si ile laptop a tanıttım fakat modem wps bağlantısı kurmuyor arayüzünede hiçbir şekilde giremedim işime yaramadı

Hocam halledebildinmi 4310 u tavsiye edermisin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok kardeş halledemedim ben tavsiye etmiyorum
  • bazilika B kullanıcısına yanıt
    sorun ap de degil kuramayanda. Bilgin yoksa adamlar 7/24 destek hatti sunmus sana. Ara ordan yardim etsinler. Urune camur atmanim anlami yok. Is goren bi urun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce modemin arayüzüne gir, sonra orada lan a tıkla, orada air4310 un ipsi görmen lazım, o ip ile arayüze gir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.