Şimdi Ara

windows7 puanlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gecen bılgısayarın cdelerıyle format atıyım dedım orjınal cd bozuk cıktı bu yuzden format yarım kaldı ben arkadasımın vısta home cd sıyle vısta kurup uzerıne wındows 7 ultımate kurdum fakat sıstem derecelendırme puanlarında işlemcı 3.7 ram bellek 4.7 oldu bu puanlar daha once 6.4 tu ne yaptıysamda duzeltemedım yenı drıverlerı kurdum fakat yıne bı sonuc alamadım sıstemım p8700 2.53 4 gb ddr3 ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny6 -- 19 Nisan 2010; 17:26:51 >

• daha önceden 32 bit kullanırken şimdi 64bit kurmuş olabilir misin? ya da tam tersi?
  • hayır 32 bıt ultımate kullanıyordum vısta home kurdum sonrasında yenıden ultımate kurdum hepsı 32 bıttı
  • Windows 7 sistem derecelendirmesinin hiçbir önemi yoktur çok sağlıksız ve neye göre test ettiği dahi şahibelidir ben bazen 7.8-7.7 bazen 7.0 dahi alıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbozkurt

daha önceden 32 bit kullanırken şimdi 64bit kurmuş olabilir misin? ya da tam tersi?

Bunlar arasında puanlamayı bu şekilde etkileyecek bir fark yok. Olsa bile (ki olması mantıklı olandır) sonucun düşük değil daha yüksek çıkması gerekir. 32 bit veri yolu genişliğinden 64 'e geçiyorsunuz. Nasıl puan düşsün ki?

Bence sorun Windows kurulumundan kaynaklanıyor gibi. Önce Vista Home kuruluyor... üzerine Windows 7 Ultimate kuruluyor. Üzerineden kastınız yükseltme mi? Gerçi Vista'dan Win 7'ye yükseltme yapılıyor muydu tam hatırlamıyorum ama...

Sonuç olarak bir ihtimalde chipset vs. dahil tüm sürcüleri kurun. Bunlara ek olarak windows 7'nin güncelleştirmelerini de eksiksiz yapın. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar testi yenileyin. Sonuç mutlak değişecektir. Ama bu kafaya takılacak bir sorun değil bencede..

• ıslemcı ve ram puanı ıcın 3.7 ve 4.2 yınede cok dusuk degılmı. eskıden takılmayan oyunlardada takılma yasıyorum su anda home premıumu ultımate e yukselttım ama puanlar degısmedı yıne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.