Şimdi Ara

WindowsForms ve Firebase ile authentication?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun iyi bir yöntem olmadığını düşünüyorum ama bu authentication olaylarında henüz yeniyim ve böyle bir fikir geldi aklıma.
    Dağıtımını yapmak istediğim WindowsForm tabanlı bir uygulamam var. Firebase realtime database ile bir veritabanı oluşturdum ve Fire# ile API ye bağlanarak bu veritabanında kullanıcıların hesap açma ve giriş yapması için ayarladım. Firebase auth tokeni sunucuya gönderiliyor bunun karşılığında doğrudan kullanıcıların verileri geliyor. Bunları programın içerisinde giriş yapmaya çalışan kullanıcıların girdileri ile kıyaslayıp ona göre bir onay alıp asıl Form uygulamasına geçiş yapıyor.

Sorun şu ki network hakkında az çok bilgisi olan biri gidip gelen packetleri sniffleyip primary key ile gelen asıl şifreyi ele geçirebiliyor.
    Bunu önlemek için şifreyi XORlayıp sunucuda saklasam ne gibi sorunlarla karşılaşırım?

PHP ile bunu yapmak sanırım daha iyi fakat uygulama ciddi bir şey değil ve bunun için ayrı olarak hosting kiralamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 12 Ağustos 2019; 9:35:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.