Şimdi Ara

Windowsta GiRmem GeReken 1 KLasöRe 'ERişim İznin' Yok DiyoR! Çok AciL YaRdım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    XP KuRuLuydu Ve Masaüstünde Baya Çok Dosya Vardı Ve Hepsi ÖnemLi Ayrıca Yedeği De Yok.
    Daha SonRa BiR PRobLem Oldu Ve Windows AçıLIşLaRında Makine RestaRt AtıyoRdu.AkLA GeLebiLecek Ne TüR KuRtaRma Seçeneği Varsa Hepsini denedim.GüvenLi Moddan Sistem Hatasında Yeniden BaşLAtmaya Kadar Hiç Biri Çözüm Olmadı.Bende Diski FoRmatLAmadan Üzerine TekRaR Windows KuRdum...
    Şimdi Eski Masüstüme ULaşmak İstiyorum Fakat Erişim İznin Yok Diyor Ve Bunun Sebebi Eski Sistemde KuLLanıcı ParoLası OLması.Şifreyi Tabiki BiLiyoRum Fakat Zaten KLasöre Erişimim Yok Hiç Bir Şekilde.Benim O KLasöre Girip DosyaLArı ALmam LAsım....
    Ne Yapcaz Sapıttım WaLLA AciL Yardım KardeşLeR...Şimdiden TeşekkürLer.....

• gilzi klasörü aç a tıklıcan herhalde sandıgım şeyse
  • Hayır Kardeşim KLasör Görünüyo Girmek İçin TıkLadıım da Bu Klasöre erişme iznin yok diyor ve giremiyorum... Kısacası almak istediğim dosyalar formattan önceki masaüstümdeydi ve formattan sonra documents and settings ten kullanıcı ismimin olduğu klsöre giremiyorum.eskiden windowsta şifre olduğu için bu kullanıcıya erişilmiyor.yani şifreli anlamında uyarı veriyor.halbuki klasörün sahibi benim yni windows bunu bilmio... yani programla falan veya bi ayarla nası açıcam ben bu klasörü...
  • dosyanın özellikler bölümünde paylaşım özelliklerinden bu klasör özel olsun seçeneğinde tik var mı eğer varsa onu kaldırıp tekrar dene belki dosyayı paylaşıma açman sorunu çözebilir
  • Deneyeyim Kardeşim Ama Şu ANda Cafedeyim Çözümü Hakkında Bişe SöyLeyemem.
    Başka ÖneRi Var Mı?? KankiLeR BekLiyoRum AciL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysteMOfADowN.666 -- 9 Temmuz 2006; 17:16:10 >
  • Arkadaşım kullandığın hesap sınırlı olabilir, yeni bir hesap açarak ya da güvenli kipte o klasöre girmeyi dene..
  • SaoLasını KardeşLeRim SoRunu Dün (09.07.06) TaRihinde Çözdüm.
    Şunu UyguLadım Ve BaşaRıLı OLdum :
    GüvenLi Moddan Anministrator Olarak Giriş Yaptım Daha SooRa KLasörü Açmayı Denedim Ve Yine Aynı Şey Oldu.
    Daha SonRa Sağ CLick > ÖzeLLikLeR > GüvenLik Sekmesine TıkLadım Ve KuLLanıcı Hesabıma Erişim İZni Verdim.
    PC Yi Yeniden BaşLattığımda Eski Masa ÜStüme ARtık ERişebiLiyoRdum...
    İşi Kendim Çözdüm Ama YaRdımcı OlanLaR Yinede SaoLsunLaR...
  • Zaten ev kullanıcıların çoğunun kullandığı hesap admin yetkisine sahip o yüzden güvenli kipte açmaya gerek yok şunu yapmanız yeterli

Güvenlik sekmesini görüntülemek için

· Denetim Masası’nda (Control Panel) Klasör Seçenekleri’ni (Folder Options) açın. (Sırasıyla Başlat’ı [Start], Denetim Masası’nı [Control Panel], Görünüm ve Temalar’ı [Appearance and Themes] ve sonra da Klasör Seçenekleri’ni [Folder Options] tıklayın.)

· Görünüm (View) sekmesinde, Gelişmiş ayarlar (Advanced settings) altında Basit dosya paylaşımı kullan [Önerilen] (Use simple file sharing [Recommended]) seçeneğini temizleyin.

kaynak : microsoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander -- 18 Temmuz 2006; 7:25:50 >
  • önemli dosyadır fazla kurcalama windows çökebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.