Şimdi Ara

Windowsun En Büyük Hatası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MeTe0Ra

quote:

Orjinalden alıntı: playground

quote:

Orjinalden alıntı: eurus

Hayatımda hiç "con" isminde bir klasöre ihtiyacım olmadı ve sanırım bundan sonra da olmayacak :) O yüzden fazla üstünde durmamak lazım. Her sistemin bu tür eksikleri olabilir (tabi buna bir eksiktir denebilirse).

Yani "con" kelimesi sanki herkesin aşırı ihtiyacı olan bir klasör adıymış gibi millet neredeyse MS'u mahkemeye verecek, nasıl con diye klasör olmaz diye

Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın, o yeni duymuştur da, konu 1 senedir olay oldu

ne diim vallahayeni duydum

Eheh, ben birkaç hafta evvel "con diye klasör oluşturamayanlar buraya" diye sabit konu açmıştım, gereksizlere taşındı

• quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

daha önce çok tartışıldı bu forumda...en son olarak yukarda bi arkadşın dediği gibi bunların bağlantı noktası yada windowsun kullandığı gizli dosyalar olduğuna karar kılındı dh konseyi tarafından

• CON, PRN, AUX, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8 ve LPT9.

Bunların hiçbiri kullanılamaz. Ama illede yok arkadaş ben bu isimlerde dizinler oluşturucam diyorsanız alın size yolu: Örneğin c dizininde bir klasör oluşturalım con isimli
    açın msdos u : çalıştır/cmd komutu ile. Sonra yazın şunları:

mkdir \\.\c:\con enter, gidin bakın c dizininde oluştuğunu görürsünüz. Silin bakayım bu seferde silemeyeceksinizdir. Sİlmek içinde rmdir \\.\c:\con ve enter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 23 Ocak 2006 14:15:12 >
  • yukarıdaki yöntemlerle açtım içinede dünyayı attım sildimde ama klasörü yine yukarıdaki yöntemle sildim..
    ve çok rahatladım..peşinden bir sigara yaktım..ve duş aldım eehehehe..

kolay gelsin.. aylak adam işlerinde 1 numarayız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: manowarif

yukarıdaki yöntemlerle açtım içinede dünyayı attım sildimde ama klasörü yine yukarıdaki yöntemle sildim..
    ve çok rahatladım..peşinden bir sigara yaktım..ve duş aldım eehehehe..

kolay gelsin.. aylak adam işlerinde 1 numarayız..

Eski hortculardan kim kaldı. Bi sen
  • Acı tecrübeyi merak ettim. Con klasörünü masaüstüne açamayınca çok mu canınız yandı...

quote:

Orjinalden alıntı: MeTe0Ra

Arkadaşlar windowsta masaüstüne 'con' adında bir klasör açamadığınızı biliomudunuz?Bende bilmiodum acı bi tecrübeyle öğrendim... Neyse sizde deneyin çıldıracaksınız... Bana açıklamasını veya yorumunu yaparsanız sevinirim...

• teşekkür ettim arkadaşım.gerçekten yararlı bir bilgi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mandriva

hortcu ne be..
  • quote:

Orjinalden alıntı: manowarif

quote:

Orjinalden alıntı: Mandriva

hortcu ne be..

Eski konuları yeniden günedeme getiren kişi oluyor herhalde...Fordçu gibi birşey...

Bu konu zamanında en çok tartışılan konulardan biriydi...

• abi bunun neresi en büyük hata allah aşkına?
  • quote:

abi bunun neresi en büyük hata allah aşkına?

Hiçbir yeri
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.