Şimdi Ara

WINFAST 5900XT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saol candostum peki biosta agp 1.5 ayarı dogrumu sizce degistirmelimiyim yoksa yada baska ayarlar yapmak gerekirmi (agp spread spectrum var ne olaki o)
  • 1.5 v default ayari. Degistirmene gerek yok. overclock yapmiyorsan bu voltagla ve bu psu ile bu kartin calismasi lazim. Sorun bana yazilimsal gibi geliyor. Yada kart bozuk. Baska bir bilgisayarda dene.
  • eyvallah kardesim:) cevap veren ellerin dert gormesin insallah olur be birader okadar para uctu ucacak
  • ayarları güncellemeyi unutma
  • RAmlerinin timinglerini biraz düşürmeyi dene istersen birde.Çünkü bazen oda etkili olabiliyor.Farcryda bizzat yaşadım.Ayrıca kartına gene Leadtek' in 5950 Ultra biosunu kurmayıda deneyebilirsin.Tabi önce 475/950 saat hızlarını bios kurmadan dene.
  • Driver sorunu gözüküyor.Güvenli moda gir.program ekle kaldırdan ekran kartı sürücünü kaldır.
    sonra makinanı resetle.yeniden ekran kartı sürücüsünü kur.sanırım böylece problemin ortadan kalkar.
  • Arkadaşlar bende aynen bu karttan(geforce9800xt) almayı düşünüyorum bu kartı kullanıp sorun yaşamamış insanlar var mıdır (hangi oyunları hangi çözünürlüklerde rahatlıkla oynayabiliyorlar) ? Bir de bu kartın DDR2 teknolojisiolanı varmıdır? Sadece bu arkadaşta mı sorun oldu acaba bilemiyorum ama iletirseniz sevinirim. Arkadaşım sana da kolay gelsin inşallah çözersin sorununu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quixotic -- 12 Ağustos 2004, 11:12:20 >
  • Aynı anakart ve ekran kartını kullanıyorum. Probleminin muhtemelen driver dan kaynaklandığını düşünüyorum. Bence önce bi 3dmark03 yap 5000 civarı puan alması lazım. yeni 61 77 driver leri indir ve temiz bir şekilde kur. Ayrıca riva tuner gibi bir program ile default cpu ve ram hızlarına bak 390-700 olması lazım. Ben okadar oc yaptım bi takılma kitlenme olmadı.

Ayrıca arkadaşlar bir şeye değinmek istiyorum darkhardware deki leadteac testleri bana biraz şişirme geldi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
  • Şimdi aklıma gelen bir şeyi daha ekliyeyim en son bios güncellemesi yaptığımda 5900 lerle ilgili bir bug düzeltilmiştir gibi birşey yazıyordu msı nın sitesinde. Problemin düzelmesse bunuda deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.