Şimdi Ara

Wing Tsun Hakkında Bazı Yararlı Bilgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
9.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :) ztem hep wt kotu mt guclu. Neyse bosverin gelin oynayak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feraset045

sayın derkrieger ben 1 ay kadar wt ye gittim ve azda olsa wtnin altyapısını öğrendim, bize hocamızın öğrtettiği en büyük öğreti gücün karşısında durmayın eğer gücün karşısında durarsanız hiçbir şansınız yok demişti.şimdi sizin söyledikleriniz çok populist yaklaşımlar ben 58 kiloda bilekleri ince minyon tipli 35 yaşında bir erkeğim benim gibi bir insan şimdi 3 yıl karateye gitse yada boksa gitse , vurabileceğim maksimum güç 200-250 kg /yumruk olur.100 kiloluk kaslı bir insanın ise en az benim 2 katım olur bu durumda benim ondan üstün olmam (normal sokak şartlarında mümkün değil) ve benim böyle birini alt etmem de mümkün değil.ancak bu wt ile mümkün ben buna inanıyorum. ancak bir şartla wt nin tüm sistemlerini bir insan çok iyi oturtması lazım.onun için kapkaça uğrayan bir bayana,fıtraten zayıf olan,az gelişmiş tüm kişilere bir saldırı karşısında en güzel karşılık bence wt'olur wt bunlar için biçilmiş kaftan. kim ne derse desin burada hiç
    senelerce wt ile uğraşmış wt'nin sistemini kendi hareketlerine oturtmuş bir sifu'ya (velev ki bu sifu öğrenci çalıştırmasın maddi kayıp riski olmasa dahi) sorun bakalım veya bir çok sanatı deneyip onlarda senelerce uğraşıp wt yi tanıyıp wt den vazgeçemeyen hocalara sorun bakalım niçin wt diye size kesinlikle diğer sitillerden üstün olduğu nu kanıtlarlar.
    saygılarımla

boks ile yapamadığını WT ile nasıl başaracaksın? lütfen cevapla bunu.
    fizik de benim yanımda, boks gibi sporlarda daha fazla tork sağlarsın, yumruğun kuvvetli çıkar ve boksörler de en az WTciler kadar seri vururlar.
    hız konusunda eksik değillerdir yani.
    esas zayıf insanın boks yapması gerekir.
    fiziksel iyileşme de şarttır, kim sana güçşart değil diyorsa, yalan söylüyordur, net!
    WT yumrukları güç yaratamayan, zayıf yumruklardır bu arada.
    benim yukarıdaki tavsiyelerimi dinlersen kazanırsın, dinlemezsen karar senin.
    bir de şu gücün karşısında durmama var.
    güçten en iyi kim kaçar biliyor musun?
    "eskiv" yapabilenler!
    WTciler eskiv-meskiv bilmezler.

bu arada: bu başlık 5 yıllık!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.