Şimdi Ara

Winning Eleven 2008 (Ntsc-J) ÇIKTI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gönül ister ki msn ferahlığında duygularımızı dile getirelim ama olmuyo ne yazık ki

ya bu nasıl iştir anlamış değilim yaa 4 Mart şaka gibi

millet oyunu oynayıp dvd yi çizdi bile , hatta abartıp live dan da ban yedi bile..( bide şuna banlendi demeyin kardeşim yaa , ok okunuşu ben ama yabancı kelime sonuna Türkçe ek getirmeyin bari ... ben sen o biz siz onlar ozaman )

şuan konsola sırf ilaçlı oyunlar için jeep istemiyorum... bölge kodu kalksın yeter .. yurt dışında hatırlarım adamlar orjinal oyun kullanılırlardı ama sırf region için jeep taktırırlardı ...

yani demem o ki herşey backup demek değildir...

oyun aynı oyun , okadar detaylı bilmesemde bi kod değiştirilip piyasaya kolayca girmesi gereken bi oyun niye bukadar ertelenir veya geç çıkar ki..

konamiye (hayriye gibi oldu )

• bu winning fifadan iyimidir arkdaşlar ben pek futbol oyunundan anlamam da
    daha çok FPS oynuyorum

benim oğlan seviyor futbolu eğer güzel se bir de winning deneyeyim
    teşekkürler...........
  • Fifa iyi derim Pes ciler gelir, Pes iyi derim Fifa cılar gelir o nedenle en güzeli ikisinide oynayıp kararı kendinizin vermesi ama bana göre 2008 yılının en iyi futbol oyunu Fifa 2008 dir.
  • Evet müdür hakılısın...Duyduğuma göre konami geleceğe dönüş filmindeki zaman makinesinden almış onunla ocak ayına gitcekmiş araba 4 kişilk patronları bide ekipten en yetenekli 3 kişi bakıcaklar real kimi almış inter kimi almış ocak ayında oyunu tamamlayıp marta geri döneceklermi ve ntsc u ya pes2008 çıkaracaklarmış..Bu haber fake deil haaa
    eğer bahsattiğin 2008 ocak sa zaten doğru dürüst transfer olmaz artık sezoların ikinci yarısında ama dediğim gibi 2009 ocak a gitceklermiş adamlar..:D

Edit:Seneler karıştı :D
    quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

madem okadar geç çıkıyor ntsc-u ya güncel kadrolarla çıkarsınlar. ocak ayı transferleriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 28 Aralık 2007; 20:48:07 >

• ne 2007 si kardeş 2008 ocak transferleri
  • pardon dostum bahsettiğin 2008 ocak sa dicektim yani sezon arasında adam gibi transferler olmaz en azından bi oyunu ciddi derecede değiştirecek transferler olmaz yeni sezona girildiğinde çok baba transferler oluyor oyunlarda da yeni kadrolar oluyo sezon arası transferi ile konami ancak ntsc u sahiplerini kandırabilir daha ileriye gitmez bence kaldı ki sezon arası transferlerini sen edit den kendin bile 20 dakika da yaparsın...:D
  • 4 mart'da FİFA 2009 çıkar yawpay kaptırıyorlar haberleri yok.KONAMİ gün geçtikçe SONY'nin bir koluymuş hissi veriyorbende sıkıldım attım kenara -J- konsol saolsun
  • hem dandik oyun yap hemde 4 martta çıkar.
  • NTSC-U lar için nezaman cıkacak bu oyun arkadaşlar?
  • Beklemeyin bence.Yani iyi oyun ama öbür region'dan sonra 4 ay beklenecek kadar değil
  • Bos Verin PES'i

FIFA FOREVER !
  • Bekliyorum takipteyim
  • Futboldan anlayan adamın tek alternatifi PES-Wining ELEVEN serisidir.Şahsen ben fifa oynayan elemanların hayatlarında topa vurmuşluğu olduğuna bile inanmıyorum.(OYnamış demeyelim de PEs e karşı deli gibi fifa yı savunan arkadaşların.) Sen futbol oyunu yapıyosun fiziksel etkileşim sıfır Futbol deil uzay mekiği savaşı mübarek adamlar resmen havada uçuyo yani "top oynadığını elindeki controller hissetiremiyo sana" galiba en kaba tabir bu..Evet evet bu..ama PEs öyle deil oyun da deil zaten apaçık bi Futbol simülasyonu..Gt,Forza araç simülasyonu oluyosa bu oyunda sonuna kadar futbol simülasyonu ünvanını hak ediyo.Fifa ile karşılaştırmak çok abes kaçar bu oyuna da ayıp olur.Futbolcular bile evlerine geldiklerinde bu oyunu oynuyorsa Para göz EA a Konami nin elini öpmek düşer.Bunları hayatını deli gibi futbol oynayarak geçirmiş ama daha sonra bunu nakite çeviremeyeceğini anlayarak başka alanlara yönelmiş bi oyuncu yazıyor yani ben...

• winning in pal versiyonu yokmu çıkarmı çıkarsa ne zamn ????
  • PES 2008 var pal versiyon aynı şey
  • hay allah konuyu nasıl hortlattınız... :)
  • ödüm koptu olm! yapmayın şöyle şeyler!
  • xbox alana kadar pc de günde 5 saat pes oynuodum.. ama fifa08 xbox da hem grafik hem oynanış bakımından pesden çok daha iyi, bence sallayın pesi winningi konsolda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.