Şimdi Ara

Winning Eleven 2010 Sahipleri buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fener1980

var arkadaşım pes neyse winning de aynı hatta 2 katı

Oyun olarak aynı olduğunu bende biliyorum ama trophy paketi var mı onu hiçkimsede göremedim oyüzden soruyordum.

Peki oyun da ingilizce dil seçeneği mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinemre -- 4 Ocak 2010; 12:58:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinemre

quote:

var arkadaşım pes neyse winning de aynı hatta 2 katı

Oyun olarak aynı olduğunu bende biliyorum ama trophy paketi var mı onu hiçkimsede göremedim oyüzden soruyordum.

Peki oyun da ingilizce dil seçeneği mevcut mu?

evet trophyler pes le aynı+menüler ingilizce spiker john kabira (japonca) sanırım onuda ingilizce yapabiliomuşuz ama tavsiye etmem

quote:

alpertuna
    selam we10 aldım suan vede ilk oyunum. nasıl online olucam biri anlatsın su isi. yeni dogmus cocuga anlatır gibi ama :))))))

ana menüde oline yazıyor ona tıklyorsun online menüsü çıkıyor ordan seçiyosun hangi çeşit maç yapacaksan
    bu arada psn : Klopacius we2010 sahipleri eklesin sende psn yaz buraya alpertuna

Not: fener1980 mesajına cewap yazdım bu akşam bi maç yapalım

• benide eklersiniz arkadaşlar psn:hollowman0299
  • psn dediğiniz sanırım online daki isim
    alper1912
  • Arkadaşlar merak ettim eski bir WE hayranı olarak spikerler nasıl yine o eski çoşku var mı?
  • malesef yok.
    gol olddugunda cıldırmıyorlar, deplasman golunde üzülüyolar ve gol bile demek istemiyorlar.
    yani isin aslı benim icin ps3 hayal kırıklıgı oldu.
    NBA2K10 VE WE 2010 aldım. ikisindende haz almadım. need for speed shifte takılıyorum.
    bence hala ps2 daha keyifli :(((
  • alper1912 hollowman0299 akşama ikinizide eklerim yaparız artık bi maç
  • oke we 2010 cular alayınızı ekliyorum ilerde turnuva bile yapabiliriz 3 5 kişi daha bulursak

spyofthegod john kabira hala aynı john kabira 2002 2003 lerdeki gibi haykırmıyor ama yinede züpper + 2 tanede yorumcu var yanında KRİSTİANO RONARRRRDOO diye haykırmasına bayılıyorum
  • quote:

alper1912 hollowman0299 akşama ikinizide eklerim yaparız artık bi maç

tabi yapalım
  • elinde we 2010 olan arkadaşlar buraya psn bırakın 0 lag oluyor türklerle oynarken
  • hollowman0299 ve Klopacius
    aksam ikinizide eklemeye calıstım ama olmadı.
    benim alper1912 tada ksk1912 olması lazım psn.
    birde siz deneyin.
    japonlarla oynarken deli oluyorum pasa basıyosun min 1 sn sonra tıyor. donusleri hızlı yapamıyosun dolayısı ile ceza sahası icinde deliriyosun.
    birebir aynı makinada oynarmıs gibi yapmak icin 8mpbs yada fiber baglantı filan mı lazım
  • alpertuna ben sana arkadaşlık isteği gönderdim 3 gün önce ama kabul etmedin bende 8 mb japonlarla genede lag oluyor hollowmanle geçen 6 -7 maç yaptık hiç lag olmadı ayrıca psn alper1912 yada ksk1912 olması lazım demişsin psn ini bilmeyen ps3 sahibi seniii login olunca en sağa gel menüde orda kendi psn in yazıyor en basit öyle öğrenirsin neyse ben ksk1912 de deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haadeess

alpertuna ben sana arkadaşlık isteği gönderdim 3 gün önce ama kabul etmedin bende 8 mb japonlarla genede lag oluyor hollowmanle geçen 6 -7 maç yaptık hiç lag olmadı ayrıca psn alper1912 yada ksk1912 olması lazım demişsin psn ini bilmeyen ps3 sahibi seniii login olunca en sağa gel menüde orda kendi psn in yazıyor en basit öyle öğrenirsin neyse ben ksk1912 de deniyorum

Maçlar süper geçiyor bende her iki psn'yide ekliyorum

• _HollowMan_ çok pis oynuyosun ama sen duur we2010 a hızla alışıyorum benden daha zor maç alıcaksın artık
  • quote:

elinde we 2010 olan arkadaşlar buraya psn bırakın 0 lag oluyor türklerle oynarken

kısmet hiç maç yapamadık seninle ama bu akşam hem sen hemde ben müsait olursak yaparız
  • Nekadar zorlu olursa okadar eğlenceli oluyor maçlar
  • fener1980 müsait olursak beklerim
  • quote:

fener1980 müsait olursak beklerim

bu akşam sabaha kadar takılabiliriz yarın tatil nede olsa
  • simdi dısarı cıkıyorum, malum cumartesi, eger kafam cok gusel olmazsa 2-3 gıbı gorusuruz.
  • PES ve WE 'nin ikisini de oynamış olan varsa oyunlar arası farkları yazabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.