Şimdi Ara

Winoffice11.exe sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bütün Sorunlarım Çöüzlüdü + Bil Roket Gibi :D
  • tamamdır o zaman sevindim çözebilmene
  • Ya Sen Çok İyisin Habire Habire Tarkanın Şarkısı Çalıodu Evet Hayır'dan Dolayı xDD

:)
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun var... dediğiniz gibi yapıyorum fakat bi türlü işe yaramıyor.... hijcakthis le taratıyorum temizliyorum daha sonrada dsn yi değiştirip pc yi tekrar başlatıyorum sorun gene devam ediyorrr.... dsn 195 ile başlıyor benimkide... kafayı yiycem yaaa nolur bi yardım edin....
  • Zararlıyı Autorunstan da silmezseniz geri hortlar. O yuzden Hijackthis degil HijackFree ile silin.
    http://download3.emsisoft.com/a2HiJackFree.exe
  • sylvesterr arkadaşımın sayesinde sorun giderilmiştir... çok çok teşekkür ederim arkadaşıma yardımları için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylvesterr

Zararlıyı Autorunstan da silmezseniz geri hortlar. O yuzden Hijackthis degil HijackFree ile silin.

yardım isteyen herkese hijack ile yaptım ve hortlayan duymadım
    sen nerden duydun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fl0ral

quote:

Zararlıyı Autorunstan da silmezseniz geri hortlar. O yuzden Hijackthis degil HijackFree ile silin.

sen nerden duydun?

Zararlı winoffice Tools adı altındaki bir uygulamayı Autorun Start-up denen sistemle birlikte otomatik başlayan uygulamalara eklediği için Hijack ile Program Files ve Windows içindeki uzantılarını silmekle sistemden tamamen kaldırılamıyor. Autorun'dan kendini başlatabildiği sürece de kendi hostuna yonlenerek sisteme tekrar zararlı enjekte etmeye başlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sylvesterr -- 31 Temmuz 2010; 20:03:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fl0ral

quote:

sen nerden duydun?

Zararlı winoffice Tools adı altındaki bir uygulamayı Autorun Start-up denen sistemle birlikte otomatik başlayan uygulamalara eklediği için Hijack ile Program Files ve Windows içindeki uzantılarını silmekle sistemden tamamen kaldırılamıyor. Autorun'dan kendini başlatabildiği sürece de kendi hostuna yonlenerek sisteme tekrar zararlı enjekte etmeye başlayacaktır.

hijack ile ne yaptığımızı zannediyorsun
    hijack ile autorundan siliyoruz ve böylece program bi daha kendini açmıyor (sistemden silmiyoruz çalışma şeklini siliyoruz)

• Merhaba,

Arkadaşlar ben bu winoffice11' den kurtulamıyorum ne <<a2HiJackFree>> ne free olmayan bir yerde hatamı yapıyorum acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PeYoTe_

Merhaba,

Arkadaşlar ben bu winoffice11' den kurtulamıyorum ne <<a2HiJackFree>> ne free olmayan bir yerde hatamı yapıyorum acaba.

a2HiJackFree programını kurduktan sonra "Processes" menusune gelerek "winoffice11.exe" ve "sounddriver.reg" uygulamalarını tek tek secerek sol tarafta yer alan "delete file" ve "delete references" kutucuklarını da tikleyerek kutucukların altındaki "Kill Process"e tıkla.
    Ardından "Autoruns" kısmına gelerek "Winoffice Tolols...." uygulamasınındaki tiki kaldırın ve uygulamaya sag tıklayarak "delete" deyin.
    Tamamdır.
  • Mükemmel anlatım çok teşekkür ederim bu sıralama ile kurtuldum...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _PeYoTe_

Merhaba,

a2HiJackFree programını kurduktan sonra "Processes" menusune gelerek "winoffice11.exe" ve "sounddriver.reg" uygulamalarını tek tek secerek sol tarafta yer alan "delete file" ve "delete references" kutucuklarını da tikleyerek kutucukların altındaki "Kill Process"e tıkla.
    Ardından "Autoruns" kısmına gelerek "Winoffice Tolols...." uygulamasınındaki tiki kaldırın ve uygulamaya sag tıklayarak "delete" deyin.
    Tamamdır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.