Şimdi Ara

WİNRARRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi sey soracam gereksiz olabilir ama bu winrarda şifrelemeyi nasıl yapacağım yardım.
    şimdiden sağolun tşk.

• alo up up up up up up up up
  •  WİNRARRR

• bir dosyaya ya da klasöre sag tıkla add to archive de daha sonra çıkan ekrandan advanced sekmesine geç ve orada set passworddan ayarla
  • Hepiniz çok sağolun ya çok tşk. uğraşmıs zahmet etmıssın kardesim sende saol hackercesur ve serdar kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

WİNRARRR

arvis adı ve parametreleri yazan yere fln nasıl girebilirim acaba
  • Arşivleyeceğin dosyaları seçtikten sonra sağ tuşa tıklayıp "arşive ekle" seçeneğini seçerek gelebilirsin...

WİNRARRR
  • bi gösterseniz bunuda ya bulamadımda tamamı tıklıyorum parola koymuyor
  • quote:

Arşivleyeceğin dosyaları seçtikten sonra sağ tuşa tıklayıp "arşive ekle" seçeneğini seçerek gelebilirsin...

WİNRARRR

hepsini yaptım parola koydum tamam ı tıkladım ama parola koymadı direk acıyor parola sormuyor
  • Pencere açıldığında dosyaların yanında yıldız "*" varsa tıkladığında parola sorar. Eğer aşağıdaki seçeneği de işaretlersen dosya isimlerini de göstermeden parola soracaktır.

WİNRARRR

• quote:

Pencere açıldığında dosyaların yanında yıldız "*" varsa tıkladığında parola sorar. Eğer aşağıdaki seçeneği de işaretlersen dosya isimlerini de göstermeden parola soracaktır.

WİNRARRR

eyw. sağolasın oldu

• Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.