bi sey soracam gereksiz olabilir ama bu winrarda şifrelemeyi nasıl yapacağım yardım. şimdiden sağolun tşk.
alo up up up up up up up up
bir dosyaya ya da klasöre sag tıkla add to archive de daha sonra çıkan ekrandan advanced sekmesine geç ve orada set passworddan ayarla
Hepiniz çok sağolun ya çok tşk. uğraşmıs zahmet etmıssın kardesim sende saol hackercesur ve serdar kardes
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar
arvis adı ve parametreleri yazan yere fln nasıl girebilirim acaba
Arşivleyeceğin dosyaları seçtikten sonra sağ tuşa tıklayıp "arşive ekle" seçeneğini seçerek gelebilirsin...
bi gösterseniz bunuda ya bulamadımda tamamı tıklıyorum parola koymuyor
quote:
Arşivleyeceğin dosyaları seçtikten sonra sağ tuşa tıklayıp "arşive ekle" seçeneğini seçerek gelebilirsin...
hepsini yaptım parola koydum tamam ı tıkladım ama parola koymadı direk acıyor parola sormuyor
Pencere açıldığında dosyaların yanında yıldız "*" varsa tıkladığında parola sorar. Eğer aşağıdaki seçeneği de işaretlersen dosya isimlerini de göstermeden parola soracaktır.
quote:
Pencere açıldığında dosyaların yanında yıldız "*" varsa tıkladığında parola sorar. Eğer aşağıdaki seçeneği de işaretlersen dosya isimlerini de göstermeden parola soracaktır.
eyw. sağolasın oldu
Kolay gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme