Şimdi Ara

Winsa mı Egepen mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
55.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Egepen gerçekten kaliteli eski evde Egepen vardı hiç rüzgar dahi almazdı şuan pimapen marka takılı hiçbir odadan memnun degilim sagından solundan rüzgar alıyor contalar kaçırıyor 5 yıllık bina daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • winsa

• egepen ve winsa zaten aynı şirketin (ege profil)

bu arada ben egepen + ısıcam konfor kullanıyorum, hiçbir sorun yok. mal ne kadar iyi olursa olsun montajı önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 6 Şubat 2022; 1:20:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Swonz kullanıcısına yanıt

Bende öyle biliyorum kardeşim bende egepen taktırdım çok memnunum şuan pimapen marka pencereler ses ve rüzgara karşı pek dayanıksız montajlamı alakalı yoksa içince profil felan yok damı böyle anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diridiri06 kullanıcısına yanıt
    üretici bayinin içine koyduğu profilin et kalınlığı farklılık gösterebilir. egepen deceuninck üretici bayileri belli standartların altına düşmez. Tabi ki montaj da çok önemli, daha önce pek bilinmeyen bir marka kullanıyordum eski evde, montajı güzel yaptılar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

kısaca egepen, üretici bayisine daha çok şart koyuyor malın iyi üretilmesi için, dolayısıyla çıkan ürünler de daha montajlanmadan belli kalitede oluyor, montajı da iyi yapılırsa, ortaya sıkıntısız ürün çıkıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.