Şimdi Ara

WinSCP ile bağlanma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, WinSCP ile bağlanmak istiyorum her şey tamam ama "Server unexpectedly closed network connection" şeklinde bir uyarı alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim. yardımlarınızı bekliyorum

• Telefonun aldığı ip numarasını doğru girdiğine ve ssh yi açıptın mı?
  • nasıl bakacaz ıpnosuna detayli bir açiklama yomu?
  • Aynı sorun bende de oldu. Sorunsuz şekilde bağlandığım WinSCP bu hatayı vermeye başladı. Sanırım BSD subsytem'da bir sorun var. İşin ilginç yanı BSD'yi uninstall edemiyorsunuz. Yeniden yüklemeye kalkışınca da yarıda install işlemi kesiliyor. Port ve bağlantı protokolünde de sorun yok. Nette bu konudan muzdarip insanların restore işlemini yaptığını öğrendim. Bu da bana biraz külfetli göründü açıkçası.

* BSD subsystem+OpenSSH'ın yeni versiyonlarını yükleyince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 18 Mart 2008; 10:23:18 >
  • openSSH yüklememeiş sanırsam sorun eski sürüm olması değil hiç yüklenmemiş olmasında..
  • OpenSSH yüklüydü ama çok ilginç bir şekilde WinSCP çalışmamaya başladı. Diğer ftp programlarıyla da giremedim. Sanırım update çözdü.
  • 1. openssh yüklü ise bossprefs yükle, yükledikten sonra bossprefse gir openssh'nin acik oldugunda emin ol.

quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

OpenSSH yüklüydü ama çok ilginç bir şekilde WinSCP çalışmamaya başladı. Diğer ftp programlarıyla da giremedim. Sanırım update çözdü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teamviewer ile ilgili sorun
    8 yıl önce açıldı
    Nodemcu Wifi Bağlanmama Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • openssh yi yukliyeceğimiz source nedir arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.