Bildirim
Winstreaklarım (SS) Devamı gelecek 1!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de son 2 gün içinde 10 win almıştım ve sonra lanet geri döndü 5 oyun kaybedip küme düştüm -
allah winstreaklarını arttırsın. Ama ben bu winstreakları hiç güvenli bulmuyorum hemen arkasından bi losestreak çakıyo riot. 3-4 kazanıp 1-2 kaybetsem yeter bana -
Birden yükselim ani düşüş yaşamak çok kötü bişey toparlanamıyosun -
quote:
Orijinalden alıntı: Lolicon
allah winstreaklarını arttırsın. Ama ben bu winstreakları hiç güvenli bulmuyorum hemen arkasından bi losestreak çakıyo riot. 3-4 kazanıp 1-2 kaybetsem yeter bana
6 streak yaptım sabah bir morgana geldi akıllara zarar 28 dakikalık oyunda 21 kere öldü
riotun müdahalesi olduğunu düşünüyorum ne zaman win streak yapsam takımın kaltesi düşüyor -
Efso bir 17 win streak Shyvanam vardır Bronz5'ten çıkışımın kıvılcımı olmuştu.
1 sene önce.
Şimdi platım. -
evet beyler beklenen olay gerçekleşti
Platin 5 adam geldi Voli deniyorum dedi ilk oyunu karşısında vayne 2/18/4 bitirdi oyunu farmı 40 dakikada 57 kaybettik gitti steakler -
Suanda 8 win streak yaptim 10 oyuna bakarsakta 9 win aldim gecen el vayne oynarken 4 vs 5 tasidim takimi oyum basindan sonuna kadar shaco afk di
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X