Şimdi Ara

winterboard, activator,cydia kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4 safemode veren telefonu iphone pc suit kullanarak başlangıç ayarla yaptım. safemod düzeldi ama ayarlar kısmında winterboard activator icallannounce cydia ayarları simgesi gelmiyor. baktığımda debler yüklü görünüyor. nasıl bu durumdan kurtulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

• Sbsettingsten hide yapmış olabilirmisin hocam?
  • Aynısı benimde başıma gelmişti sbsettings hide olmuştur iconlar yükle geri çağır ikonları
  • sbsettings i aradım bulamadım. kusura bakmayın daha yeniyim. sbsettings genel ayarlardamı.
  • sbsettingsi görmek icin parmagini durum cubuguna götür sagdan sola dogru kaydir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 12 Temmuz 2011; 17:29:04 >
  • benim silinen menüler ayarlar kısmındaki storenin altında olan menüler silinmiş. cydia winterboard ayar menüsü. sbsettingsi tekrar yükledim ama gene gelmedi ekrana
  • sbsettings i buldum nihayet saatin olduğu en üst hizadan sola kaydıracakmışım. teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikonlar geldimi geri?
  • hayır iconlar geri gelmedi. ordaki ayardan more ye girdim sonra mobile substrate addons a girdim zaten açıkmış mavi ile. kapatıp açtım yeniden başlattım ama yok . olmıycak sanırım
  • bir ara bende safari-ayarlar arama gitti aç kapa düzelmez sbsettings e bak düzelmez ne olduysa 1 saat içinde kendiliğinden tekrar geldi
  • şunu anladım. her bi deb dosyasını yüklemicen. yoksa çöküyor cihaz. itunes ile orjinal yükledim tekrar jb yaptım düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.