Bildirim
winterboard, activator,cydia kayboldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sbsettingsten hide yapmış olabilirmisin hocam? -
Aynısı benimde başıma gelmişti sbsettings hide olmuştur iconlar yükle geri çağır ikonları -
sbsettings i aradım bulamadım. kusura bakmayın daha yeniyim. sbsettings genel ayarlardamı. -
sbsettingsi görmek icin parmagini durum cubuguna götür sagdan sola dogru kaydir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 12 Temmuz 2011; 17:29:04 > -
benim silinen menüler ayarlar kısmındaki storenin altında olan menüler silinmiş. cydia winterboard ayar menüsü. sbsettingsi tekrar yükledim ama gene gelmedi ekrana -
sbsettings i buldum nihayet saatin olduğu en üst hizadan sola kaydıracakmışım. teşekkür ederim. -
ikonlar geldimi geri? -
hayır iconlar geri gelmedi. ordaki ayardan more ye girdim sonra mobile substrate addons a girdim zaten açıkmış mavi ile. kapatıp açtım yeniden başlattım ama yok . olmıycak sanırım -
bir ara bende safari-ayarlar arama gitti aç kapa düzelmez sbsettings e bak düzelmez ne olduysa 1 saat içinde kendiliğinden tekrar geldi -
şunu anladım. her bi deb dosyasını yüklemicen. yoksa çöküyor cihaz. itunes ile orjinal yükledim tekrar jb yaptım düzeldi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X