Şimdi Ara

wireless adaptör tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 metreden çekecek bir wireless adaptör almak istiyorum kullandığım bitane var antensiz 4 diş çektiriyor ama bazen bağlantı kopuyor yavaşlıyo antenli almak istiyorum tavsiye bekliyorum

• Wireless adaptörün markası önemli değil chipset önemli illaki Atheros olsun( Air 2315Tp-Link TL-WN722N),. Ralink veya realtek sakın olmasın. chipsetin adı Driver (.inf) dosyasında yazar.
  • önerebileceğiniz model var mı
  • TP-LINK WN722N kullanıyorum. Memnun sayılırım ama arkadaşın Lenovo laptopun çektiği kadar çekmiyor bazen.
    Mesafe olarak modemi görürse 50 metre bir şey değil de direk görüntü yoksa değişik şeyler olabiliyor. Sinyal aldığım modem odamın camının birkaç metre gerisinde ama camdan da 20 metre kadar yatay mesafede, sinyal seviyesi çoğu zaman düşük oluyor ki adaptörü camda bulduğum özel konumlara koyuyorum ki oralarda daha iyi çekiyor. Salon ise odamla zıt tarafta ve her türlü mesafe olarak modeme daha uzakta ama o odada sinyal daha iyi çekiyor.
  • modem duvar arkasında benim adaptör full çekiyo ama bazen hız düşüyo sinyal de düşüyo antenli almak istiyorum teşekkür ederim bilginiz için
  • banada dışarda yağmura dayanıklı uzun mesafe de çekebilen usb kablosuda uzun olsun kullananlar önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king0653 -- 18 Kasım 2013; 8:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king0653

banada dışarda yağmura dayanıklı uzun mesefa de çekebilen usb kablosuda uzun olsun kullananlar önerilerinizi bekliyorum

ayni paraya router alip sinyal tekrarlayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa serilerine bak istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.