Şimdi Ara

wireless adaptör ve internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende airties rt-211 wireless modem var desktop pc de.
    2. pc dede inca wireless adaptör var.
    Rt-211 olan pc den internete girebiliyom.
    2. pc dende 1. pc deki dosyalarıma ulaşabiliyorum, görüyorum ama 2. pcden internete giremiyorum bir türlü.

rt-211 üstünde wireless ayarlarını yaptım, 2.pcde inca nın yazılımı da ayarlandı baglandı gösteriyo aynı sekilde windows daki wireless da baglandı gösteriyo ama internete giremiyom.

INCA şu :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98328&productid=bd70667

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çatkıdı -- 20 Haziran 2007; 20:23:10 >

• IP lerini el ile yapılandırdım 1.pc 192.168.2.2 diyeri 192.168.2.3 ama daha önce dhcp idi oda aynı ipleri veriyodu bende aynısı elle girdim.
    2. pcde gateway kısmına ne yazıcam 1. pcnin ip adresini mi router'ınkini mi? dns kısmına yine router ımı yazıcam.

ya bide hem pcye hem modeme ping atabiliyom 2.pc den.

söyle ilginç bisey oldu simdi ağ baglantılarımda bi 1394 baglantısı var bide yerel ağ baglantısı ki ben bu 1394ü kullanmıyom. Yerel ağı özellikler-gelişmiş kısmından interneti paylaştır demiştim çalışmıyordu ama simdi 1394'e aynısını yaptım 2. pcde internete girebiliyo bu nası iş o.O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çatkıdı -- 20 Haziran 2007; 20:50:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.