Şimdi Ara

WİRELESS ADSL MODEM NE KADAR UZAKTAN ÇEKER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
33.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi bence kablolu baglayın.kablosuz diyosan biraz zorlanabilir tam perfonmans alamazsınız duvarlar engel gibi kabloludan %100 perfonmans alıyosan kablosuzdan &60 ya da %50 performans alırsın. (Bence)
  • cavuş arkadaşım keşke herkes yaşadıgını yazsada herkes bilgilense ama yok. ben mdoemi almadan önce çok araştırdım net üzerinden. inanın sadece 1 kişiden 9108 için olumsuz yorum aldım. ben bilseydim ne arenaya ne usr ye yaklaşırdım.
  • ama sadece kabahat arenada dersek yalan olur bu şerefsizlerle iş yapanalrdada hata çok. biz koskoca diye bildiğimiz vatan pc.den garantide sorun çıkmasın diye ürün alıyoruz. vatan elini masaya vurup kardeşim benim müşterim bundan müzdarip ya bana bu ürünü geitrme yada ürününün arkasında dur demeli. bu yazıları hiç mi vatandan biri okumuyor.ben şahsen söyledim açın neti bakın hakkınızda neler yazılyıor diye. umursayan olmadı.ama ben elimden geleni yapacağım bu konuda. ben müşteriyim ve vatanda müşteri memnuniyeti sıfır diyorum bundan ötesi yok..
  • airties rt 210 4odalı bir evde 20metre yi 65/70sinyal gücü ile mükemmel çekiyo 2tane anteni var bunu deneyin ama duvar kalınlığına göre değişir çekme gücü arada fazla mesafe uzadımıda sinyal düşer
  • Ben 9106 ve 9108 kullandım. 150m mesafede çok iyi sinyal kuvveti veriyor ve bağlantı yapabiliyoruz. Fakat 2 kat aşağıda sinyal en düşük seviyede. O da kaldırımda yani. Binanın içine girirsek herhalde sinyal gider. Sinyaller duvarı içinden gitmiyor, ordan burdan yansıma yapıyor. Karşıdaki binalardan yansıtma yapabilirseniz belki olur. Bu da binadan binaya değişir.
    Genel kural Wireless modemler yatayda iyi ama dikeyde iyi değil. Daire içinde bile verim vermeyebilir. Denemeden almayın.
    Şu marka bu marka demeyeceğim. Hepsinin kanunlara göre bir üst limiti var zaten. Sökülebilir anten bir avantaj. Ayrıca destek veren firmada önemli.
    Buyur eski bir link
    http://forum.donanimhaber.com/m_3434675/mpage_1/key_wireless%252Cusr//tm.htm#3436749

• quote:

Orjinalden alıntı: samke

arkadaşlar ben komşularla beraber adsl modem alacamda acaba wireless alsam 2 kat yukarıdan çekme imkanı varmı. ve önerebileceğiniz 4 portlu ucuz adsl modem varmı

Slm dostum, bu tip yapılar için sana Wirelink cihazını öneririm. Wireless tan daha stabil baglantılar kurabilirsin. Hem elektrik hem telefon hatları üzerinden bağlantı kurabiliyor. Web sitesinden inceledigim kadarıyla apartmanlar için çözümleride var. Böylece duvar kalınlığı ve yansımaya etki eden diğer faktörlere takılmadan verilerini taşıyabilirsin. Ben benzer bir durum için almıştım fuardan. Şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.

Bi kac sitede buldum aslında ürünü ama sanırım ana dağıtıcısıwww.emarelektrik.com

Umarım yardımcı olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckybad -- 18 Eylül 2006; 14:33:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: chuckybad

quote:

Orjinalden alıntı: samke

arkadaşlar ben komşularla beraber adsl modem alacamda acaba wireless alsam 2 kat yukarıdan çekme imkanı varmı. ve önerebileceğiniz 4 portlu ucuz adsl modem varmı

Slm dostum, bu tip yapılar için sana Wirelink cihazını öneririm. Wireless tan daha stabil baglantılar kurabilirsin. Hem elektrik hem telefon hatları üzerinden bağlantı kurabiliyor. Web sitesinden inceledigim kadarıyla apartmanlar için çözümleride var. Böylece duvar kalınlığı ve yansımaya etki eden diğer faktörlere takılmadan verilerini taşıyabilirsin. Ben benzer bir durum için almıştım fuardan. Şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.

Bi kac sitede buldum aslında ürünü ama sanırım ana dağıtıcısıwww.emarelektrik.com

Umarım yardımcı olur....

dostum bu wirelink modemmidir nedir peki

• ttnetin vermiş olduğu pikatel airmax -101 marka kablosuz modemim var.bu modem nasıldır iyimidir.
  • TTnet ile kalite aynı cümlede yer almaz yani o modem dandik.
  • SLM ARKADAŞLAR BEN DİYARBAKIR SUR İÇİNDE OTURUYORUM BEN WİFİ İLE BAĞLANKAM İSTİYORUM ARADA 120 130 METRE MESAFE VAR AMA ÇAPRAZLAMA DIR ARADA SUR İÇİNDE BEDEN VAR WAYLIS ALSAM OLURMU
  • Arkadaşlar Cvapınızı Bekliyorum Ne Olur Yardım Edin Allah İçin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.