Şimdi Ara

Wireless ağ gizleme diğer ağ yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
21.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim ağıma wirelessten kaçak girenler var bunu nasıl önleyebilirim ? Ağımı gizlesem önlerim diye düşünüyorum wirelessim HG521 nerden nasıl gizlerim ağımı yardmcı olurmusunuz

• Kardeş şifre koymadıysan tabi ki bağlanırlar kolayca. Önce şifre koy ağına, WEP değil WPA'yı tercih et, zira WEP kırılabiliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Kardeş şifre koymadıysan tabi ki bağlanırlar kolayca. Önce şifre koy ağına, WEP değil WPA'yı tercih et, zira WEP kırılabiliyo

şifre var zaten en yüksek seviyede wpa2 ama yine kırılıyor giriyor adam gizli ağ yapmak isyitorum nasıl yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_sero

quote:

Kardeş şifre koymadıysan tabi ki bağlanırlar kolayca. Önce şifre koy ağına, WEP değil WPA'yı tercih et, zira WEP kırılabiliyo

şifre var zaten en yüksek seviyede wpa2 ama yine kırılıyor giriyor adam gizli ağ yapmak isyitorum nasıl yapabilirim

Wpa yi kiramazlar dostum orn sifre,
    VaT4n*/b+yr.k
    Kirilmasi 10 yil surer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: mc_sero

quote:

Wpa yi kiramazlar dostum orn sifre,
    VaT4n*/b+yr.k
    Kirilmasi 10 yil surer

valla nasıl yaptıklarını bilmiyorum giriyor adam ve ben bişey yapamıyorum

• Wireless ayarlarında Hide SSID gibi bi seçenek olması lazım, onu seçersen gizlersin, yalnız SSID ismini de değiştir ki eskiden bağlananlar aynen bağlantı girişiminde bulunamasın.
  • Modeminin Default şifresini değiştirdinmi peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİFİ-ROUTER ADI GİZLEME
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet doğru, modemin default şifresini biliyorlarsa sen ne kadar şifre değiştirirsen değiştir modem ayarlarına girip ordan görüyorlardır muhtemelen..
  • Modeme baglanamadiktan sonra arayuze nasil erisecekler sivri zekalilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wboylord

Modeminin Default şifresini değiştirdinmi peki ?

default şifresi dediğin ttnet admin olan şifre değil mi oysa onuda değiştirdim fayda yok
  • quote:

Wireless ayarlarında Hide SSID gibi bi seçenek olması lazım, onu seçersen gizlersin, yalnız SSID ismini de değiştir ki eskiden bağlananlar aynen bağlantı girişiminde bulunamasın.

SSID ayarıyla gizli ağ yapıylıyor heralde SSID nerede tam olarak nasıl bulabilirim o ayarı modemi yapılandırırken dikkat ettim görmedim o ayarı detaylıca nasıl yapıldığını anlatırmısın
  • ya arkadaşlar yok mu bu gizli ağın nasıl yapılacağını anlatacak bi babayiğit :)
  • Modemin DHCP Sunucu adresi 192.168.1.1'dir. ordan adını ve şifreni girince kolay kurulum çıkıyor ya o sayfanın solundaki ktucuklurdan
    TEMEL-
    LAN-
    WLAN altında ssid etkinliştirin altında
    -yayını gizzle var yanındaki kutucuğu işaretle
    sağ alttan uygulayı tıkla

işin bitince kolay kurulumdan modem adını mutlaka değiştir..
  • Wireless ağna başak birilerinin girdiğini görebilmek için yapılan program : Wireless Network Watcher Tercihimdir.
  • Huawei Modemler İçin Kablosuz Ağ Gizlemek İstiyorsanız Eğer Aşağıda Göstereceğim Yolu İzlemeniz Yeterlidir.

Modemin Arayüzüne Giriyoruz.

Sol Tarafta

TEMEL - WLAN Girdikten Sonra Gelen Sayfada Yayını Gizle Var Etkin Olarak İşaretleyip Uygula Demeniz Yeterli.

Nasıl Bağlanacağınızı da Anlatayım

Bilgisayarınızdan Yada Tablet Telefon vs.. Kablosuz Özelliği Olan Her Hangi Bir Cihazdan Kablosuz ağ Bölümüne Girdiğimizde ((DİĞER)) Diye Bir Seçenek göreceksiniz.( Bazı Cihazlarda Gizli Ağ Yazar ) Diğere Tıkladıktan sonra sizden Ağ Adını İsteyecek Oraya Kablosuz Ağ Adınızı Yazını Şifre Kısmına girmeden Önce Size Ağ Ayarlarınızın Güvenlik Seviyesini Soracaktır. WEB - WPA - WPA2 Gibi Sizdeki Neyse Onu Seçiyoruz. ( Bendenki WPA2 ) (Güvenlik Seviyesinin Bilmiyorsanız Kablosuz Ağ Adı ve Şifreyi Verdiğiniz Yerde Şifrenin Üstünde Sekme Vardır Orada Yazar)

Daha sonra şifreyi Yazıp Bağlan Diyoruz.

Ekte Temsili Fotoğraf Eklidir.
     Wireless ağ gizleme diğer ağ yapma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.