Şimdi Ara

Wireless Alıcı Yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz deneysel amaçlı olarak yan odadaki masaüstü bilgisayarımı wireless modemime kablosuz bağlamak istiyorum.
    Devreyi evde yapmak ne kadar zor olur, şema aratırken ingilizce olarak ne yazabilirim (wireless receiver yazdım bulamadım). Wireless olayı için ayrıca gereken pahalı bir parça veya Türkiye de kolay bulunmayan bir parça olur mu? Bir de elinizde şema varsa sevinirim

not : basit devrelerle aram iyi, şemadan çıkartabilirim. bilgisayara usb olarak bağlamayı düşünüyorum, başka önerilere açığım.

• Dostum kusura bakma ama yapamazsın ;)
    Hani iki transistörü bağlayıp wifi sinyali alamazsın.Onun için bi cpu ya ihtiyacın olacak.O da atmel mi olur avr mi olur yada pic mi bilinmez ek olarak da source dediğimiz şey kaynak program software olmadan da bi işe yaramaz.Hee ben kendim yapıp deniyecem.Made in Kendi ismini yazcam diyorsan saygıyla karşılarım.Eğer ki elektroinkle fazla bi bilgin yoksa bulaşmanı önermem!

20$ werip almak çok ama çok mantıklı geliyor.
  • 20$ verip almayı biliyorum ama dediğim gibi deneysel amaçlı olacağı için kendim yapmak istiyorum :)
    Elektronik bilgim öyle çok engin değil ama devrenin programlamasını yapabilirim. Sanırım wireless modülü gibi bir şey gerekiyormuş, orasını yapabilir miyim ondan emin değilim, bilen eden varsa cevap rica ediyorum :)
    Hemen vazgeçmek de istemiyorum, elinde şema olan varsa bir bakayım, en azından çalışma mantığını anlayayım.
  • hiç uğraşma bi zamandan sonra pes edersin zaten devre yollarını çizmek tüm smd ve silikon chipleri bulman için uzakdoğuyla bağlantın olması gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.