Şimdi Ara

Wireless Anten Tavsiyesi Acil.!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
10.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi denedim. sinyalin geldiiği noktaya cevirince öncekine göre en az 2 kat arttı. önceden 11 mps de aldığım sinyali su an 54 de alabiliyorum
  • Resimde görüldüğü gibi tp-link 14dbi panel anten ile hemen sarı çizgide belli olan 469 metre mesafeden pci kartımla oldukça stabil bir şekilde bağlabiliyorum anteni sinyal yönüne düzgün ayarladım herangi bi kopma yok. bağlantı hızım 11mbps. ve sinyal kalitesi %20 internet hızımda oldukca hızlı. 2mbit bağlantı var hepsini kullabiliyorum download hızım 350kb/sn lere kadar çıkabiliyor. karşı tarafın modemi USR 9108

alfa 1000mw gibi cihazlarla dahada uzaklara bağlanmak mümkün.

Not: resimde göründüğü gibi önüm açık sayılır sadece bir duvar var (bizim evin duvarı). Otobandan gelip geçen arabalarda sinyali pek etkilemiyor. Ayrıca petrolün neresinde modem içinde ise oradanda duvarlar olabilir o konu hakkında net bilgim yok. Ayrıca bulduğum sinyal şifresiz.

Wireless Anten Tavsiyesi Acil.!!!

Wireless Anten Tavsiyesi Acil.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo15 -- 12 Mart 2011; 17:33:14 >

• RT-211 modemime
    http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-ant2415d-15dbi-outdoor-omni-direc-anten/ProductDetails.aspx?productId=bd190042&categoryId=2699Tp-Link TL-ANT2415D 15dbi lık anteni bağlamam mümkün olurmu? bu antenin özellikleri içinde yönsüz olduğu belirtilmiş. 1. kat ile 3. kat arasında kullanılabilme olanağı iyi olurmu?
    bu anten için modemimi teğiştirmem gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonnoz

RT-211 modemime
    http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-ant2415d-15dbi-outdoor-omni-direc-anten/ProductDetails.aspx?productId=bd190042&categoryId=2699Tp-Link TL-ANT2415D 15dbi lık anteni bağlamam mümkün olurmu? bu antenin özellikleri içinde yönsüz olduğu belirtilmiş. 1. kat ile 3. kat arasında kullanılabilme olanağı iyi olurmu?

modeminin antenleri cıkabiliryorsa her türlü takılır. cevir antenleri cıkıyorsa vidalıdır zaten 4-5 turdan sonra cıkar.
    fakat söledin model de n konnektör bağlantısı bulunmakta yani modeminin anteni gibi öle hemen modemine takamassın cevirici kablo alman lazım. ayrıca bu uzun antenlerin dikey durduklarında yatay 360 derece tarama acısı vardır vardır fakat dikey yöne 9 derecelik bir acıyla tararlar yani anteni dik olarak tut cevresindeki modemleri bulur fakar üst veya alt kattakileri bulmaz onlar 9 derecelik acıya girmez. bulsa bile verim alamassın ayrıca aynı binada 1. kat ve 3. kat için kullanacaksan dış cephe antenine ne gerek var bu antenin boyu biraz uzundur yaklasık 1 metreden uzun olduğunu tahmin ediyorum. ondan dolayı sanahttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=2699&productId=bd70966 bu anteni öneririm cevirici kabloya gerek duymadan direk bağlarsın ama bağlanmasına garanti veremem bu anten senin bağlantını güclendirir ama yetermi bilemem. eğer katlar arasına kablo cekebilirsen bulunduğun kata bir acces point takabilirsin . bölece bulunduğun kata kablosuz sinyal yayını yapmıs oılursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo15 -- 11 Mayıs 2011; 12:12:53 >

• RT-211 modemime
  • Tp-Link TL-WN781ND 150Mbps Değiştirilebilir Antenli Wireless N PCI Express Kart

böyle bir kart kullanıyorum 2dbi anteni var.

hangi anteni almamı önerirsiniz ? çok daha iyi ve stabil çekmesini istiyorum dalgalanmadan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.