Arkadaşlar benim kablosuz ağıma iki kişi sürekli sızıyor.Pek çok şey denedim.MAC filtreleme,farklı şifreleme yöntemleri,güvenlik programları vs...
Sizler ağınızı nasıl koruyorsunuz ?nasıl engelleyebilirim bu haramzade beleşçileri ?
etkili bir yöntem var mıdır acaba?
kotam dolmadan yardımlarınızı bekliyorum...
saygılarımla...
Bu arada modemin marka modeli : Philips SNA6500
Bende seninle aynı sorunu yaşıyorum ancak Norton 360'ı indirirsen programda Ağ ayarlarına girersen orda senin ağına bağlanan kişileri ağdan atabiliyorsun ancak bunu otomatikman yapmıyor sen yapmak zorundasın sanırım gördüğünde.Bende bu şekilde idare etmeye çalışıyorum biraz ve cidden artık sinirlerim bozulmaya başlıyor.Sanki 10Mbps interneti onların hayrına aldım ben ve ayrıca internetim kotalı,güvenlik türüm wpa-psk kolay kolay kırılan bir şifrede değil.Parasını ben veriyorum şu düştüğümüz duruma bak benim internetim ancak başkaları kotamı dolduracak diye yüreğim ağızımda!
Arkadaşlar size kesin çözümü söylüyorum: kablolu modem kullanın
norton 360 yüklerim ancak benim laptop çok iyi değil. bilgisayar çok kasar.acaba norton360daki ağ koruma tarzı bir program var mıdır ?
halen çözüm bulunamadı
quote:
Orijinalden alıntı: simonuniti
Arkadaşlar benim kablosuz ağıma iki kişi sürekli sızıyor.Pek çok şey denedim.MAC filtreleme,farklı şifreleme yöntemleri,güvenlik programları vs...
Sizler ağınızı nasıl koruyorsunuz ?nasıl engelleyebilirim bu haramzade beleşçileri ?
etkili bir yöntem var mıdır acaba?
kotam dolmadan yardımlarınızı bekliyorum...
saygılarımla...
WPA2 veya WPA yı rastgele anahtarlar ile denediniz mi?
denedim evet
ama şu an pandanın otomatik engelleyicisi var şimdilik giremiyor beleşçi.bakalım ne kadar dayanacak
Wap2 mac şifrelemi aynı zamanda kullanın.
Ancak yine sızıyorlarsa zaten uğraşmayın bir profosyonelle karşı karşıyasınız.
Napsanız zaten kıracaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme