Bildirim
Wireless Kart Yükseltme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
5ghz destekli bir usb wifi adaptör almanızı tavsiye ederim. Tplink t4u archer bunlardan biri.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kısaca bir nedenini açıklamanız mümkün mü? Kaba görünümünden dolayı biraz usb wifi adaptöre karşıyım da.quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
5ghz destekli bir usb wifi adaptör almanızı tavsiye ederim. Tplink t4u archer bunlardan biri. -
En pratik çözüm olduğu için önerdim. Linklerdeki wifi modüllerinin anakartınızla çalışacağının garantisi yok. Zaten 2 veya 3 antenli onlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kardeşimin wifi kartını kendi laptop umda denedim tek anten bağladım sadece ve 5 Ghz yi gördü. Youtube de bir video buldum antenleri ekran kenarlıklarının arasına yerleştiriyordu adam ben de deneyeceğim. Tek kaybedeceğim 200 TL olur herhalde. Hatta bunları yaparken video çekip Youtube'a koyayım diyorum. Bir daha mı geleceğiz dünyaya :)quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
En pratik çözüm olduğu için önerdim. Linklerdeki wifi modüllerinin anakartınızla çalışacağının garantisi yok. Zaten 2 veya 3 antenli onlar.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Beceremezsem sizin dediğinizi alır güzel bir tecrübe edinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emooomutooo -- 12 Eylül 2018; 21:56:12 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X