Şimdi Ara

Wireless Kartı Önerisi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir masaüstü pc aldım ve wireless kartına ihtiyacım var. Şöyle kaliteli, uygun fiyatlı, tak kullan şeklinde bir kart tavsiye ederseniz sevinirim.

• Selamun aleyküm.
    Eğer imkânınız el veriyorsa bunu alın:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-usb-n14-300mbps-cift-antenli-kablosuz-n-usb-adaptor.html
  • bence tak kullan almaa
    wifi kartı istiorsan kasa içine takılanllardan almanı tavsıye ederımm
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-pce-n10-150mbps-kablosuz-pci-e-kart.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel kardesım aynen bnde katılıorumm
  • Merhaba arkadaşlar bende kasa içi olanlarindan almayi düşünüyorum, bu kartlar herhangibir laptoptaki wifi kartlari kadar düzgün çalışıyor mu, oyun oynarken cok fazla ping olma durumu var mi?

Edit: Tp link in kartları asustan daha ucuz onlar nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 17 Eylül 2017; 15:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up arkadaşlar yardım lütfen bu gece siparis vermek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Konu biraz eski ama...
    bu mesajı benim gibi PCI-E wireless kart araştıran arkadaşlar için yazıyorum.

wireless kartların (802.11 b/g/n) gibi standarları var bunların en yenisi AC olanlar kartınızın özelliklerinde (802.11Ac) görüyorsanız en yeni ve hızlı teknolijiye sahiptir demektir.
    aynı zamanda modeminizde bu durumda çok önemli mesala 802.11n standardında bir modeminiz varsa 802.11AC wireles kartınız ancak modemin 802.11n veriminde ki kadar hızlı çalısacaktır. bu yüzden wireless kartı fln alacaksanız bu ayrıntıyı gözden kaçırmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.