Beyler Wireless kulaklık arayışı içerisindeyim. 2016 yılından beri hala sorunsuz çalışan Corsair Void 7.1 Dolby USB kullanıyorum. Bu arada bu ilk modeli diğer modeller ile karıştırılmasın diye link ekledim. Fakat bugün elime Arctis 7 geçince anladım ki detay seslerin hiçbirini alamıyorum. CS:GO girdim ve biraz allak bullak oldum. O kadar fazla detay ve uzak ses yakalıyor ki Arctis 7 ben hiçbir şey duymuyormuşum ve bir çok infoyu nasıl kaçırdığımı anladım. Fakat Arctis 7 güçlü değil. Sadece kulağınızda takılıyken iyi. Ben geceleri kulaklık standıma astığımda film falan izliyorum ve Corsair bana hoparlörü aratmıyor 50mm sürücüsü ve Dolby sayesinde. Bu sebeple Corsair kulaklığım bu yönden çok güçlü bir sese sahip. Arctis 7 alabilirim ama kararsızım 1 gün daha deneyeceğim. Aklımda HyperX Cloud 2 Wireless modeli var. Sormak istediğim şey ise şu, Cloud 2 Wireless, Arctis7 kadar detaycı ve Corsair kadar güçlü sese sahip mi? İkisinin karışımı ise bu kulaklığı alıp yoluma bakmak istiyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum. |
Bildirim