Şimdi Ara

Wireless Menzil Genişletici Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemle aramda mesafe olduğu olduğu için Airties 4430 aldım, kurulumunu tamamladım fakat tam anlayamadım nasıl çalışıyor. Bazen aletin yanında WiFi çekim seviyesi düşüyor sonra tekrar tam güçte çekmeye başlıyor. Diğer bir sorunum ise evde ADSL kullanıyorum fakat daha CMD üzerinden ping google.com yapınca 60 çıkan ping değerleri şimdi 80-90 arasında oynuyor. Ping sorunu nasıl çözebilirim?

• Simdi ilk sorun olan wifi cekme sorunu.Bunu sebebi wifi roaming i desteklememesi cihazlarin.ayrica kullandiginiz cihaz da wifi roamingi desteklemeli.her iki cihazda kapsama alani icinde oldugu icin arada modeme arada repeater a baglaniyor.bu nedenle wifi bir az bir cok cekiyor.tum vihazlar 802.11 k, r, v protokkolerini desteklerse bu sorun olmaz.ikinci problem tum repeaterlarda ve cok sayidaki access pointlerde mevcut.ya bavlanti kaliten dusuk.yani repeater modeme yavas baglaniyor.komsu wifi aglari interferansa sebep oluyor.ya da bu cihazlar birbirleri ole interferans yapiyor ki bunu engelleyemezsin fakat uzakligi ve cihazlarin kullandigi kanallari degistirerek interferansi dusurebilirsin.bu konuda kanal secimi ver interferansi belirli bir hizda tutup ornegin her ikisini 20 mhzde ve kanallari 1 ve 6 ya da 6 11 ya da 1 11 secip interferansi azaltip hizi 72 mbit degilde 15 20 mbit duzeylerinde tutabilirsin.ping tabiki artar cunku repetarlar ayni veriyi iletmek icin 4 kez modemle oletisim kurarlar buda pingi arttirir.bu cihazlar boyle yapcak bisey uok.hd film izlemek icin pek de uygun degiller sadece web sayfasi vezmek icin.yada dual bant repeater alacaksin modem ve repeater 5 ghz den haberlesecek ama wifi agini 2.4 ghz den kuracaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modemim zyxel ancak babam airties 4430 almış sizce uyum sorunu yaşarmıyım ? Düzgün çalışır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.