Şimdi Ara

Wireless Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bn kendi ev ağımda zoom x6 modem kullanıyorum.fakat eski x4 ile bende bıraktığı iyi izlenimi tamamen tüketen zoom x6'yı artık değiştirmem gerek. kopmalar, modeme resetler artık tak etti. şöyle kaliteli, nerde olduğunu unutturacak, iyi özelliklere sahip 4 portlu, wireless'lı bir modem arıyorum.ayrıca üst kattan ve biraz uzaktan çekmesi için anteni değiştirilebilir olması da gerekiyor.herkesin marka/model önerilerini bekliyorum.

• ewde robotics 9108 kullaniorm hic yamugu olmuo deil ama nadir....
    fakat zyxel performansınıda baya duydum bu aralar....
    1 tanede airties patlattım ondan da kesinlikle uzak dur derim

zoom x6 konusuda tamamen dogru eski x5 ve x4 ten sonra tam bir fiyasko :) bendede ilk x5 wardı modemi kurdm 1 2 yıl hic ellememiştim :D
  • valla ben geçen yıl Airties RT-210 modem aldım 1 yıldır unuttum adeta modemi hiç sorun yaşamadım herkese tavsiye ederim...
  • x6 hangi firmware yüklü?
  • US Robotics derim kesinlikle...
  • airties RT-211 aldım bende bu forumdaki tavsiyelerle problemsiz çalışıyor.
  • Bencede Airties rt-211 al ve en son firmware i yükle, ne kopma yaşarsın nede takılma, fakat anteni değiştirilemiyor haberiniz olsun.
  • x6 nın firmware güncellemesini yapın modemi değiştirmeden önce,,,sık sık kopma sorunu yaşıyordum ben de ilk aldıımda,,,
    şu an harika ve sorunsuz,,haftalardır modem kapanmadı,,,
  • öncelikle herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim.ben de dün yükledim en son firmware'i ve henüz bir sorun çıkmadı.fakat benim en büyük sorunlarımdan biri evin tümünde çekmemesi.o yüzden anteni değiştirilebilir bir modem istiyorum. usrobotics ve zyxel modemlerin antenleri değiştirilebiliyormu acaba?
  • bende bi wireless modem almak istiyorum ama öyle fazla param olmadığı için fiyat performans açısından iyi bir modem seçmem gerekiyor. Modemi evimde kullanıcam ev 100 metrekare ve 3 kat modeme verecek en fazla paramda 125 ytl.
    fiyat/kalite olarak iyi bi modem tavsiye edermisiniz??...
  • Kadıköyün altı üstüne getirp arayacaksın en ucuz fiyatlı Airties RT-211 i alacaksın.
    100$ civarı aldım bikaç ay önce ama umarım daha ucuzunu bulabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: xtreme_boy

bende bi wireless modem almak istiyorum ama öyle fazla param olmadığı için fiyat performans açısından iyi bir modem seçmem gerekiyor. Modemi evimde kullanıcam ev 100 metrekare ve 3 kat modeme verecek en fazla paramda 125 ytl.
    fiyat/kalite olarak iyi bi modem tavsiye edermisiniz??...

• Bende 6 aydır 3com OfficeConnect kullanıyorum. Eski modemlerde gördüğüm kopma, hızda dalgalanma gibi modemden kaynaklanan bir hatasını görmedim. Örneğin bir ay oldu daha modemi kapatmadım. Isınma sorunu yok Fiyatı da Airtes RT-211'den 25$ ucuz.
  • HD_maniac kullanıcısına yanıt
    Edit: Tam olarak bilgi sahibi olmadan, bir fikir sahibi olmaya kalkmışım. Kusura bakmayın. O yüzden editlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_hs -- 10 Ocak 2022; 16:58:47 >
  • airties us robotics zyxel gibi modemlere kıyasla daha ucuz ve performanslarını aratmayacak kalitede bir modem 3 com office connect..bunu alabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: HD_maniac

Bende 6 aydır 3com OfficeConnect kullanıyorum. Eski modemlerde gördüğüm kopma, hızda dalgalanma gibi modemden kaynaklanan bir hatasını görmedim. Örneğin bir ay oldu daha modemi kapatmadım. Isınma sorunu yok Fiyatı da Airtes RT-211'den 25$ ucuz.
  • Conexant ara$tir derim
  • Ben dost modem kullanıyorum beleşe gelmişti değiştirmedim hiç bi sorun çıkarmadı sinyal seviyesi oldukça kuvvetli ama önermem tabi bilindik bi marka al.airties ya da zxyel öneririm
  • linksys veya USR dan şaşmamak lazim.
    yerlilerden airties
  • zoom modemin firmware ini güncellemen veya güncelletirsen sonuc alabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: sametsa

Selamlar.
    Bn kendi ev ağımda zoom x6 modem kullanıyorum.fakat eski x4 ile bende bıraktığı iyi izlenimi tamamen tüketen zoom x6'yı artık değiştirmem gerek. kopmalar, modeme resetler artık tak etti. şöyle kaliteli, nerde olduğunu unutturacak, iyi özelliklere sahip 4 portlu, wireless'lı bir modem arıyorum.ayrıca üst kattan ve biraz uzaktan çekmesi için anteni değiştirilebilir olması da gerekiyor.herkesin marka/model önerilerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHAD -- 2 Nisan 2007; 5:11:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.