Şimdi Ara

wireless modemlere dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yahu dostlar ben bunu uyarı için yazdım.dikkat edin başlık "wireless modemlere dikkat" edin bedava internet kullanın demedim.

çevrenizi uyarın veya kendiniz uyanık olun diye söyledim.

şunu da gözardı etmemeli biliyorsunuz büyük alışveriş merkezlerinde bedava internet var.buna yakın bulunulan yerlerde bunun kullanılabileceğini düşünüyorum.

bu bağlandığım ağı kontrol ettim.gece gündüz öğlen gece yarısı hatta sabaha karşı bile denedim hep açık.

hızını da ölçtüm 64 k civarında.bu da bunun bir işyeri veya alışveriş merkezi olabileceği düşüncesini getirdi bana etrafımda da böyle yerler var.

bu bağlantıyı kullanma niyetinde değilim.ama öğrenirsem bu bir alışveriş merkezi ozaman kullanmaya devam ederim.

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftangel

arkadaşlar şu an size kendi internet hattımdan değil başka birinin internet hattından sesleniyorum.

nasıl mı oluyor? bende dlink usb adapter var.dlink usb router ile beraber kullanıyorum ev içinde notebooku internete bağlamak için.

bu gün benim usb adapter bir başka ağ algıladı ve o ağa bağlandı.bir wireless modem.

valla ilaç gibi geldi.çünkü adsl kotam dolmuştu.şimdi bir yandan bu bağlantıyı kullanırken bir yandan da uyarmadan edemiyorum.saygılar

işte bu yüzden wireless sevmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nikneyime

quote:

Orjinalden alıntı: uisik34

ya adamın interneti de sınırlı bir bağlantı ise. bundan sonraki her kota aşımı ona yazacak. düşünecek olursan bu da bir nevi bir hırsızlık! her ne kadar bu diğer kişinin alması gereken bir tedbir olmuş olsada bu zaafı kullanmamak lazım! bir düşün derim.. kolaylıklar..

Doğru haklısında yolda para bulsan eğilip alıp cebine koymayacakmısın.. düşünsene birde sınırsız 2048kb ise off yemede yanında yat.. ftangel bir download testi yap bakalım kaç kb 256 üzeri ise devam abi...

-----------------
    YOLDA PARA BULSAN ALMIYACAKSIN TABİİ..!!!
    SANA AİT DEĞİL ÇÜNKÜ O PARA.!!

EĞER ALIRSAN ONDAN MESUL SUN...

• quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

ingiltereyi bırak,bütün avrupada insanlar wi-fi yi şifresiz kullanıyor,bunu burada birkaç kere belirttim.ki bende şifresiz kullanıyorum
    ara sırada arabada iken lazım olduğu zaman bende giriyorum
    ama benim anlıyamadığım türkiyedeki insanların download hastalığı
    buradaki insanlar filmleri ve müziğin orijinalını alıyor,emeğe saygıdan veya kalitelisini almak yahutta internetten bedavadan download etmenin hırsızlıktan başka bir şey olmadığını biliyorlar

anlamayacak ne var?
    oradaki insanlar kaç euro alıyor
    buradaki insanlar 500 ytl ye çalışıyor
    hem 500 ytl çalışsın ev geçindirsin hemde herşeyin orjinalini alsın öylemi
    nasıl anlayamadın hayret yani
    bunu buraya değil hükümete yaz,oradaki insanları bize ne övüyorsun onlara 500 ytl ver bakalım neler yapıyorlar
    işte yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmeyen bir arkadaş daha
    şimdi derki o zaman türk vatandaşı birşey seyretmesin birşey dinlemesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4 -- 27 Eylül 2005, 3:35:05 >

• bence kullandıgın hatıın sahibini bul ve uyar derim ben onu bi yönteim var bide c4 sana katılıyorum kanka ne kadar maşş la neişler yapcaksın ohh bee ülkenin durumu kötü kişi başı gelir az die böyle yakınınca biri çıkıp onuda yapmasın ozaman bunuda yapmasın dio yaa kıl oluyorumm abi insan gibi yaşayamayacakmıyız neyse kanak sen o hattaki adamları uyar bence hak yeme yerde para bulursanda al
  • +1
    Al benden de o kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: C4

quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

ingiltereyi bırak,bütün avrupada insanlar wi-fi yi şifresiz kullanıyor,bunu burada birkaç kere belirttim.ki bende şifresiz kullanıyorum
    ara sırada arabada iken lazım olduğu zaman bende giriyorum
    ama benim anlıyamadığım türkiyedeki insanların download hastalığı
    buradaki insanlar filmleri ve müziğin orijinalını alıyor,emeğe saygıdan veya kalitelisini almak yahutta internetten bedavadan download etmenin hırsızlıktan başka bir şey olmadığını biliyorlar

anlamayacak ne var?
    oradaki insanlar kaç euro alıyor
    buradaki insanlar 500 ytl ye çalışıyor
    hem 500 ytl çalışsın ev geçindirsin hemde herşeyin orjinalini alsın öylemi
    nasıl anlayamadın hayret yani
    bunu buraya değil hükümete yaz,oradaki insanları bize ne övüyorsun onlara 500 ytl ver bakalım neler yapıyorlar
    işte yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmeyen bir arkadaş daha
    şimdi derki o zaman türk vatandaşı birşey seyretmesin birşey dinlemesin

• cahilliğimi mazur görürseniz size bişey sormak istiyorum wireless nedir tam olarak bilmiyorum ama sanırım kablosuz anlamında wireless bugün arkadaşım adsl modem adlı üstünde wireless yazıyo ama kabloları var bi de : acaba karşı tarafta ki modem'in wireless özelliği olmasaydı giremezmiydi..(wireless özelliği olmayan modem varmı??????) sorularımı kayle alıp cevaplayanlar olursa ve beni bu cahilliğimden kurtaran olursa ona minnettar kalırım)
  • herkes ahlak temsili bea.. Yaw adam sormamış ki günah mıdır, ayıp mıdır falan diye.. siz neden bu kadar üstün görüp kendinizi Yaşar hoca gibi akıl veriyosunuz onu anlamadım. Onun vicdanı rahatsa tartışılıcak bişiy yoktur. Kanunda yeri varsa uyarın ama öbür taraftaki yargılamayla ilgili uyarı yapmak neyinize yaw; Allah mısınız Peygamber mi? Hasta oluyorum 'o günah' 'bu Caiz' diye gezenlere bu sebeplerden dolayı.
  • Şifre nasıl yapılıyor? Yani modemin neresinden yapılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: calculus

Şifre nasıl yapılıyor? Yani modemin neresinden yapılıyor.

Genelde modemle gelen programın içinde bir yerlerde ama modelden modele değişiyor.
  • adam demişki beni bi karım anladı oda yanlış anladı diye.yav bunu kullanmaya niyetim olsa uluorta paylaşırmıyım sizinle.yaptığım araştırmada benim bulunduğum yerde 6-7 tane kablosuz ağ buldum sadece biri şifreli.şimdi gazi orduevine bağlanmaya çalışıyorum.hem şifresiz hem güçlü.bunada hakkım var sayıyorum çünkü bize nerde öl deseler orda ölüyoruz.

kahraman ordumuzdan azıcık bir fedakarlık beklemek hakkım sanıyorum güneydoğuda askerliğini yapmış biri olarak.
  • Dikkat! Fark edilme abi! sonu kötü olur sonra
  • ya hocam acıkcası benim bilgisayar boyle bi baglantı algılasa ogrenirim kotalımı degilmi degilse kullanırım yanii... bantı cok fazla da somurmem ama. dogruya dogru şimdi.. hele kendi adsl m olmasa balıklama dalarım hiç dusunmem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.