Teorik olarak, ThisisaNightmare arkadaşımızın dediği bilgiler doğru. Hız konusunda ise aslında bahsedilen hız dalganın yayılım hızıdır ve kurduğumuz ağın hızıyla karıştırmamakta fayda var. Kanallar arasında ise fazla bir fark olmaması gerekiyordu bu konuyu bir araştırmam lazım. Eğer elle tutulur bilgiler bulabilirsem buraya ekleyeceğim.
Selam, benim sorunumda sizinki ile harfi hafine aynı. Öğrenmek istediğim çözümü biraz daha detaylı anlatmanız...
quote:
Orjinalden alıntı: newbieburalarda
sorunu cozdum tahmin ettigim birsey vardi proxy yapamiyor ap modeme tahminlerim dogru cikti dhcp server da default gateway ve dns ler 0.0.0.0 di bunlara modemin ip sini verdim simdi pc tekrar acilinca giriyor aslinda 10 yil once olsaydi ben onlari girerdim ama ne bileyim simdiki routerlar bulur diye ellememistim neyse sorun cozuldu birde 11 ile 54mbps hızlarından her zamanki gibi 54 de bıraktıgımda daha az olan sinyal seviyesi 11 e getirdigimde az da olsa artti boylemi kalsin yoksa 54 e donustureyimmi?
2. sorum 6. kanalda çalışıyor sistemim bunu değiştirdiğimde hızda azalma yada artış olurmu ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme